اپتیک optlab

با این سلاح به جنگ افزایش وزن بروید

با این سلاح به جنگ افزایش وزن بروید اپتیک: خراسان رضوی پژوهشگران دانشگاه لیورپول دریافتند که خوردن آلو خشک به گروهی از افراد کمک کرد تا اشتهای خودرا بهتر کنترل، کالری کمتری مصرف کنند و حتی کمی بیشتر از افرادی که میان وعده های دیگر را طی یک آزمایش 12 هفته ای انتخاب کردند، وزن کم کنند.


پروفسور جیسون سی جی هالفورد، رییس انجمن اروپایی مطالعه چاقی (EASO) در اطلاعیه ای اظهار نمود: «نتایج مطالعات نشان می دهد که میوه های خشک هم می توانند موجب سیری شوند و هم می توانند در رژیم غذایی در طول مدیریت وزن گنجانده شوند».
پژوهشگران تاثیر خوردن آلو را در دو مرحله بررسی کردند؛ در مرحله اول واکنش شرکت کنندگان طی آزمایش با آلو، کشمش یا آب نبات های ژله مانند لوبیا مورد بررسی قرار گرفت. این گروه دریافت، افراد با مصرف آلو بطور معمول کمترین کالری را در وعده غذایی بعدی خود مصرف و در طول روز کمتر احساس گرسنگی و پس از غذا احساس سیری بیشتری می کنند.
در بخش دوم پژوهشگران میزان وزنی که هر فرد بعد از تکمیل یک برنامه کاهش وزن ۱۲ هفته ای از دست داد را بررسی کردند. آنان داوطلبان را به دو گروه تقسیم کردند، یک گروه آلو خشک را بعنوان میان وعده روزانه مصرف کردند و گروهی که فقط راهنمایی در مورد میان وعده های سالم دریافت نمودند اما می توانستند میان وعده مورد علاقه خودرا انتخاب کنند.
بااینکه پژوهشگران می گویند که تفاوت کاهش وزن بین دو گروه از نظر کل میزان وزن از دست رفته مدلول دار نبود اما نتایج نشان می دهد، شرکت کنندگان در گروه آلو بطور متوسط کمی بیشتر وزن کم کردند (۴.۴ پوند در مقابل ۳.۴ پوند). افراد در گروه آلو اعلام کردند که کاهش وزن با آلو آسان تر از سایر تنقلات است.
آندریا ن. جیانکولی، مشاور تغذیه در کالیفرنیا اظهار داشت: «نتایج این تحقیق نشان میدهد که آلوهای مغذی متراکم می توانند به سبب اثرات مطلوبشان بر سیری و کنترل اشتها، مزیتی نسبت به سایر میان وعده ها داشته باشند».
هالفورد نتیجه می گیرد: «این موارد نخستین داده هایی هستند که کاهش وزن و عدم عوارض جانبی منفی را هنگام مصرف آلو بعنوان قسمتی از رژیم غذایی مدیریت وزن نشان می دهند.»
بااینکه آلو بعنوان یک میان وعده مشهور است که مردم فقط برای رفع یبوست انتخاب می کنند اما پژوهشگران می گویند که قرار دادن یک کاسه آلو در مراسم جشن و شادی ممکنست شما را از پرخوری و افزایش وزن نجات دهد.
نتایج این تحقیق در نشریه Nutrition Bulletin انتشار یافته است.




منبع:

1400/09/11
14:25:19
5.0 / 5
573
تگهای خبر: آزمایش , تغذیه , دانش , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک