اپتیک optlab
محققان هشدار می دهند؛

ارتباط مصرف خوراكی های مضر و افزایش مبتلا شدن به افسردگی

ارتباط مصرف خوراكی های مضر و افزایش مبتلا شدن به افسردگی به گزارش اپتیك تحقیقات نشان می دهد مصرف خوراكی های مضر موسوم به جانك فودها (هله هوله ها) باعث بالا رفتن خطر مبتلا شدن به اختلالات روانشناختی نظیر اختلال دوقطبی و افسردگی می شود.



به گزارش اپتیك به نقل از مهر، جانك فودها نه تنها برای متابولیسم بدن مضر هستند، بلكه باعث بالا رفتن خطر مشكلات روانشناختی نظیر اختلال دوقطبی و افسردگی می شوند.
مشخص شده است مصرف مواد خوراكی پرقند با مبتلا شدن به اختلال دوقطبی مرتبط می باشد، درحالیكه مصرف غذاهای سرخ شده یا فرآوری شده با افسردگی مرتبط می باشد.
«جیم بانتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لوما لیندا كالیفرنیا، در این باره می گوید: «ما هنوز به انجام تحقیقات بیشتری برای پی بردن به وجود این ارتباط نیاز داریم.»
وی در ادامه می افزاید: «دستورالعمل های رژیمی برای افراد مبتلا به بیماری روانی باید در نظر گرفته شود تا بتوان این بیماری ها را كنترل كرد.»
در این مطالعه، محققان داده های به دست آمده از نظرسنجی تلفنی از 240 هزار نفر را كه بین سال های 2005 تا 2015 انجام شده بود، بررسی كردند.

1397/12/06
14:14:24
5.0 / 5
4347
تگهای خبر: بیمار , بیماری , دانشگاه , كنترل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک