اپتیک optlab
در گفت وگو با اپتیك مطرح شد

صدور دانش فنی و اجرای 200 پروژه دستاورد دوسالانه آزمایشگاه پیش بالینی

صدور دانش فنی و اجرای 200 پروژه دستاورد دوسالانه آزمایشگاه پیش بالینی به گزارش اپتیك رئیس آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشكی تهران با اشاره به دومین سالگرد راه اندازی این آزمایشگاه، اظهار داشت: تابحال ۲۰۰ پروژه تحقیقاتی شامل روش های درمانی و دارو در این آزمایشگاه اجرایی شد، ضمن آنكه درخواست هایی جهت راه اندازی آزمایشگاه مشابه از جانب برخی كشورها به ما ارسال شده است.


دكتر محمدرضا آی در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینكه امروز سه شنبه، ۱۸ تیر دومین سالگرد افتتاح آزمایشگاه ملی جامع پیش بالینی در دانشگاه علوم پزشكی تهران است، اضافه كرد: مزیت عمده این آزمایشگاه این است كه تمام تجهیزات آن ساخت شركت های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشكی تهران است.
وی دستگاه های ساخته شده برای این آزمایشگاه را جزو اقلام تحریمی دانست كه به ایران واگذار نمی شد و اظهار نمود: طراحی و ساخت این تجهیزات مهندسی معكوس نیستند و دستگاه هایی هستند كه با فناوری های بومی سازی شده ایرانی ساخته شدند.
به قول آی، هزینه طراحی و ساخت این دستگاه ها از جانب معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و هزینه راه اندازی این آزمایشگاه از جانب دانشگاه علوم پزشكی تهران تأمین شده است.
رئیس آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشكی تهران تصریح كرد: هم اكنون این آزمایشگاه به تمام محققان عرضه خدمات می دهد و همه محققان می توانند تحقیقات پیش بالینی مورد نظرخود را در این آزمایشگاه انجام دهند.
آی، آزمایشگاه پیش بالینی را محلی برای انجام آزمایشات مورد نیاز روی تحقیقات، قبل از وارد شدن آن به بالین بیمار توصیف كرد و خاطرنشان كرد: هر نوع روش درمانی و یا دارویی و یا روش تشخیصی پیش از وارد شدن به بالین بیمار باید بر روی موش و یا سایر حیوانات آزمایشگاهی، آزمایش شود.
این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران با تاكید بر اینكه در گذشته ما تجهیزات ویژه ای را كه بتوانیم از موش تصویربرداری نماییم در اختیار نداشتیم، اظهار داشت: موش ۲۵۰۰ بار كوچك تر از انسان است؛ ازاین رو تجهیزاتی كه برای تصویربرداری از موش استفاده می شود، بسیار دقیق تر است.
به قول وی، قبل از طریق اندازی این آزمایشگاه، محققان برای تصویربرداری از حیوانات آزمایشگاهی در مطالعات پیش بالینی خود از تجهیزات انسانی استفاده می كردند كه این امر دقت لازم را نداشت، ولی تجهیزات موجود در این آزمایشگاه دقت لازم را به پژوهشگران می دهد.


رئیس آزمایشگاه پیش بالینی دانشگاه علوم پزشكی تهران، تهیه تصاویر با دقت بالا را همچون مزایای این آزمایشگاه نام برد و خاطرنشان كرد: این امر كمك می نماید كه نتایج این تحقیقات بسیار دقیق تر باشد.
آی، تصریح كرد: زمانی كه موفق شدیم آزمایشگاه پیش بالینی را در كشور بومی سازی نماییم و تنها كشوری هستیم كه تمام تجهیزات آن در داخل كشور ساخته شده است، درخواست هایی از كشورهای دیگر جهت راه اندازی چنین آزمایشگاهی برای ما ارسال شده است.
وی كشورهای فیلیپین و چین را همچون كشورهایی دانست كه درخواست راه اندازی آزمایشگاه پیش بالینی مشابه را به ایران ارسال كردند و خاطرنشان كرد: ما در تلاش هستیم تا با برگزاری جلساتی با آنها، این فناوری را صادر نماییم.
آی، از اجرای ۲۰۰ پروژه در این آزمایشگاه اطلاع داد و اضافه كرد: این پروژه ها شامل تحقیقاتی در زمینه روش های درمانی، دارو و نانو ذرات می شود.
به گزارش اپتیك به نقل از ایسنا، امروز اولین جلسه و گردهمایی پژوهشگران آزمایشگاه پیش بالینی در محل این آزمایشگاه به منظور معرفی خدمات و عملكرد آزمایشگاه پیش بالینی برگزار می گردد.





1398/04/18
13:09:17
5.0 / 5
4261
تگهای خبر: آزمایش , آزمایشگاه , بیمار , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک