اپتیک optlab
توصیه های راوندی پنجه در پنجه كرونا؛

در خانه بمانیم كه تموم بشه این دوران

در خانه بمانیم كه تموم بشه این دوران به گزارش اپتیك موسی راوندی، روزنامه نگار و فعال رسانه ای بعد از دوران قرنطینه و مبتلا شدن همسرش به كرونا ویروس تجربیات و سفارش هایی را در چارچوب پست در صفحه اینستاگرام خود منتشر نموده است.


خبرگزاری مهر - گروه مجله: موسی راوندی، روزنامه نگار و فعال رسانه، بعد از دوران قرنطینه و ابتلاء همسرش به كرونا ویروس تجربیات و سفارش هایی را در چارچوب پست در صفحه ی اینستاگرام خود با این مقدمه شروع كرده است:

به واسطه ابتلای همسرم به بیماری ‎كرونا و تجربه های تلخ و شیرینی كه در ایام پُراسترسِ ‎قرنطینه خانگی پشت سر گذاشتیم، دلم می خواد بخشی از این تجربه ها رو با شما به اشتراك بگذارم. اینكه «در مواجهه با بیماران كرونایی و خانواده اونها چطور رفتار كنیم؟»

۱- ‏گلام نباشیم! «من می دونستم!»، «بِهت گفتم نرو»، «نگفتم؟»، «دیدی گفتم!»، «چرا رفتی؟»، «حالا چرا برگشتی؟!» و غیره را بی خیال شوید. شرایط برای این افراد همینطوری اش هم قمر در عقرب هست، سر جدتان بدترش نكنید!

۲- ‏واقعا ضرورتی ندارد اخبار و جملات منفی درباره كرونا، آمار مرگ و میر، «اتفاقا فامیل ما هم گرفت بنده خدا پریروز مُرد»، «وای خدااا! این چه بدبختی ای بود گرفتارش شدید!»، «خدا به داد بچه تون برسه!» را به فرد مبتلا و خانواده اش منتقل كنید. شخصاً فكر می كردم جزو بدیهیاته ولی نیست گویا!

۳- ‏یه بنده خدایی زنگ زده بود، حضرت عباسی پنج دقیقه طول كشید آرومش كنم و بگم نگران نباشه، ما شرایط مون اینطوری كه تو داری می گی هم فاجعه نیست! مثل این بنده خدا نباشیم و به بیمار و خانواده اش استرسِ مضاعف منتقل نكنیم!

۴- ‏اگر از اقوام، دوستان و همكاران نزدیك بیمار و یا خانواده اش هستید، طرف را كلاً نادیده نگیرید! در نگاه فرد بیمار و اطرافیانش بی توجهی محضِ آدم ها، كار خیلی زننده ای است. حداقل با یك پیام، نشان دهید كه به یادشان و كنارشان هستید.

۵. ‏در عین حال برای احوال پرسی و اینكه «الان حالت چطوره؟» تماسهای نان استاپ نداشته باشیم. مایكروفر نیست كه! دوره اش باید طی بشه.

۶- ‏احتمالا یكی از اشكالات برای فرد مبتلا و فرد یا افرادی كه از او نگهداری می كنند [به ویژه در ایام سخت و عجیب و غریب ابتدایی] تهیه اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی كننده برای ضدعفونی محل اقامت و گذراندن ایام با فرد مبتلا با كمترین ریسك امكان دارد. اگر راه دارد و شرایط اش را دارید با هماهنگی خودشان برای شان اقلام بهداشتی و ضدعفونی كننده ارسال كنید.

۷- ‏اگر در خانه ای كه ساكنین اش در آن قرنطینه شده اند كودك هم حضور دارد، ارسال هدیه های كادوپیچ شده [هر چند كوچك] ‎روحیه بچه ها رو زیر رو می كنه. ما این شانس رو داشتیم و پسر سه ساله ام خیلی حال كرد. دَم خانواده و رفقامون گرم.

۸- ‏بیمار و خانواده اش به واسطه مبتلا شدن به كرونا، كارشناس و متخصص این بیماری نشده اند! بنابراین برای آگاهی از طریق های پیشگیری و درمانِ بیماری كرونا بهتر است با شماره ۴۰۳۰ یا پزشكان متخصص تماس بگیریم!
۹- در مورد ما با عنایت به ابتلای همسرم و بیگانگی محض من با آشپزی، برای تهیه غذا مشكل داشتیم كه با همراهی و كمك خانواده هامون حل شد. با عنایت به اهمیت خورد و خوراك در تقویت فرد مبتلا كه در روند بهبودی اش فوق العاده موثره، تعیین و تكلیف این مورد خیلی مهمه.
۱۰- ما از شرایط بیمار، زمینه ها و بیماری های احتمالی دیگرش خبر نداریم. بنابراین برای خلق الله نسخه نپیچیم. یكهو دیدی قوز بالا قوز شد!
۱۱- نهایتاً و مهم تر از همه اینكه در گرفتاری ها، چیزی كه پر رنگ تر از همیشه به یادگار میمونه، روابط انسانی و محبت آدم هایت. فراموشش نكنیم.
پ. ن: عكس هم مربوط به بام گردی با پسرم محمد در روزهای قرنطینه است! انصافاً كِی فكرش و می كردیم روزی برسه كه پشت بوم رفتن بشه تهِ تفریح مون؟! #در_خانه_بمانیم كه تموم بشه این دوران.

1399/01/11
21:58:22
5.0 / 5
3314
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک