اپتیک optlab
یافته پژوهشگران فنلاندی؛

تأثیر هورمون های تیروئید مادر بر سن بیولوژیكی نوزاد هنگام تولد

تأثیر هورمون های تیروئید مادر بر سن بیولوژیكی نوزاد هنگام تولد اپتیك: طبق نتایج مطالعه جدید، افزایش قرارگیری جنین در معرض هورمون های تیروئید می تواند تاثیرات سودمندی بر سن بیولوژیكی نوزاد در زمان تولد داشته باشد.



به گزارش اپتیک به نقل از مهر، درحالیکه تلومرها معمولاً با افزایش سن کوتاه می شوند، تلومرهای کوتاه در یک سن مشخص پیشبینی کننده ریسک بیماری و مرگ و میر هستند.
قبلاً مشخص شده است که قرارگیری نوزاد در معرض هورمون های استرس مادر و همینطور بی ثباتی در خلال رشد جنین منجر به تلومرهای کوتاه، یعنی پیری سلولی تسریع شده، می شود.
در مطالعه جدید، محققان آزمایش خویش را بر روی پرندگان انجام دادند.
«آنتون استیر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تورکو فنلاند، در اینباره می گوید: «بیولوژی تلومر انسان ها به بیولوژی تلومر پرندگان نزدیک است. طول تلومرها به روش کم تهاجمی از نمونه های خون اندازه گیری می شود.»
در حالیکه محققان این مطالعه دلایلی برای احتمال وجود تلومر کوتاه تر در جوجه های متولدشده از تخم های تزریق شده با هورمون های تیروئید داشتند، اما با کمال تعجب دریافتند که این جوجه ها بلافاصله پس از تولد دارای تلومرهای طویل تری بودند.
استیر در ادامه می افزاید: «براساس کاهش طبیعی طول تلومر با افزایش سن، ما برآورد کردیم جوجه هایی که از تخم های تزریق شده با هورمون های تیروئید متولد شدند، تقریباً "از بدو تولد" ۴ سال جوان تر از جوجه هایی بودند که از تخم های کنترل شده خارج شدند.»
محققان معتقدند این یافته ها می تواند در درمان ضدپیری مؤثر باشد.

1399/08/23
12:54:54
5.0 / 5
970
تگهای خبر: آزمایش , بیمار , بیماری , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک