اپتیک optlab
وزیر بهداشت:

آگاهی بخشی، لازمه سیاست جوانی جمعیت است

آگاهی بخشی، لازمه سیاست جوانی جمعیت است به گزارش اپتیک، وزیر بهداشت ضمن اشاره به اینکه مقوله جوانی جمعیت از مهم ترین مسائل امروز کشور است، اظهار داشت: وعاظ و مبلغان محترم دینی با تبیین و آگاهی بخشی می توانند در تحقق سیاست های حوزه جمعیت نقشی مؤثر داشته باشند.


به گزارش اپتیک به نقل از ایسنا و بنابر اعلام وبدا، دکتر بهرام عین اللهی با بیان این مطلب در دیدار با جامعه مبلغان دینی و وعاظ کشور که شب گذشته در حسینیه صاحب الزمانی تهران برگزار شد، اضافه کرد: دغدغه سالمندی جمعیت کشور در آینده و کاهش نرخ باروری هم اکنون، از مهم ترین مسائل نظام سلامت و کشور است و انتظار ما از جامعه محترم وعاظ و مبلغان دینی، با عنایت به نفوذ کلامی که در اقشار مختلف مردم دارند، اینست که با تبیین و آگاهی بخشی در تحقق سیاست های حوزه جمعیت نقشی مؤثر ایفا کنند.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت با راه اندازی قرارگاه جوانی جمعیت همه مساعی خویش را برای جلوگیری از معضل بزرگ سالخوردگی کشور به کار بسته و در این راه به کمک تمام بخش ها بخصوص بخش های فرهنگی و جامعه محترم وعاظ و مبلغین نیاز دارد؛ چونکه تشویق به فرزندآوری نیازمند پیوست فرهنگی است.

وی در ادامه، دستاوردهای بزرگ نظام سلامت بعد از انـقلاب اسلامی را یاد شده قرار داد و بیان نمود: جمهوری اسلامی ایران به اذعان سازمان بهداشت جهانی و کارشناسان سلامت، الان در تمام شاخصهای سلامت در منطقه، پیشرو و دارای رتبه های نخست است.

وزیر بهداشت اضافه کرد: قبل از انقلاب در اکثر درمان های تخصصی نیازمند اعزام بیمار به خارج از کشور بودیم و به خاطر کمبود پزشک، پزشکان بی کیفیت کشورهای دیگر در ایران طبابت می کردند؛ ولی به برکت انقلاب به جایی رسیده ایم که نه تنها تمام نیازهای داخلی را در رشته های تخصصی پاسخگو هستیم، بلکه بیماران کشورهای همسایه هم تمایل دارند برای درمان به ایران سفر کنند.

عین اللهی در قسمت دیگری از سخنانش به بیان دستاوردهای حوزه سلامت در دولت سیزدهم پرداخت و اظهار داشت: در ابتدای آغاز به کار این دولت به علت بدقولی کواکس در تحویل واکسن به ایران، تنها ۱۸ میلیون دُز واکسن کرونا وارد کشور شده بود و شاهد روزانه ۵۰ هزار رفتن به بیمارستان ها و مراکز درمانی، ۲۰ هزار بستری و بیشتر از ۸ هزار بیمار بدحال در قسمت های ویژه و مرگ و میر روزانه ۷۰۰ نفر بودیم.
وی ادامه داد: از آغاز همه گیری کرونا تا آذر ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۲۲ هزار بیمار کرونایی فوت کردند ولی از آن تاریخ تابحال حدود ۲۲ هزار بیمار بر اثر کرونا درگذشته اند.
عین اللهی ضمن اشاره به تلاش رئیس جمهور برای واردات گسترده واکسن در نخستین اقدامات فوری دولت جدید، عنوان کرد: با واردات گسترده واکسن به کشور، رکورد تزریق روزانه واکسن به یک میلیون و ۶۰۰ هزار دُز در روز و بیشتر از ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار دُز واکسن در هفته رسید.

وزیر بهداشت وجود ۵۵۰۰ پروژه نیمه تمام سلامت باقیمانده از گذشته را یاد شده قرار داد و اظهار داشت: « تکمیل این پروژه ها از آغاز دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفته و تابحال علاوه بر راه اندازی ۲ هزار پروژه بهداشتی، ۷۹ بیمارستان تکمیل و بهره برداری شده و ۱۵ هزار تخت به تعداد تخت های بیمارستانی کشور افزوده شده است که این تعداد معادل ۱۰ درصد تعداد کل تخت های بیمارستانی کشور بوده است».

دکتر عین اللهی تصریح کرد: وزارت بهداشت، مجری طرح های فرهنگی فراگیری همچون طرح« معرفت» برای دانشجویان علوم پزشکی و ۳ هزار استاد و عضو هیات علمی دانشگاه ها بوده و اواخر اردیبهشت سال جاری هم جشنواره قرآنی دانشگاهیان را با مشارکت ۴۰ هزار دانشجو در دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می نماید که در تمام این برنامه ها به راهنمایی و کمک جامعه مبلغین و وعاظ نیازمندیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به تأسیس شورای فرهنگی در بیمارستان های کشور بعنوان یکی از اقدامات حوزه سلامت اظهار داشت: برای غنی تر شدن برنامه های این شوراها نیازمند راهنمایی مبلغین دینی هستیم و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت آمادگی دارد در این حوزه با جامعه مبلغین همکاری کند.



1402/01/27
09:28:04
5.0 / 5
408
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک