كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان و دیابت با مصرف سیر

كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان و دیابت با مصرف سیر اپتیك: تهران- مطالعه محققان دانشگاه ناتینگهام انگلیس نشان می دهد، مصرف سیر به كاهش خطر مبتلا شدن به سرطان، بیماری قلبی و دیابت نوع 2 كمك می كند؛ اما میزان تاثیر آن بر سلامتی به نحوه مصرف بستگی دارد.


به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه دیلی میل، هزاران سال است كه از سیر برای درمان بیماری ها استفاده می گردد. دكتر 'پیتر رز' كه ریاست این مطالعه را بر عهده داشت، با اشاره به اینكه سیر حاوی تركیبات زیادی همچون تركیبات سولفوریك است، اظهار داشت: ریز كردن و یا له كردن سیر باعث آزاد شدن سطوح مختلفی از تركیبات سولفوریك آن می گردد كه این مورد می تواند علت نتایج متفاوت اثرات سلامتی سیر را توضیح دهد.
با این حال محققان اذعان داشتند كه هنوز مشخص نمی باشد كدام شیوه مصرف سیر سودمندتر است. نتایج مطالعات بالینی و تجربی هر دو نشان داده اند كه سیر تاثیر قابل توجهی در كاهش فشار خون دارد، حاوی تركیبات قوی بسیاری با خواص ضد سرطان به خصوص مشتقات آلیل سولفید (allylsulfide) است.
همچنین ادعاهایی وجود دارد در خصوص اینكه سیر سطح قند خون را در حیوانات مبتلا به دیابت می كاهد اما تاثیر سیر بر سطح قند خون انسان هنوز مشخص نمی باشد.
با این حال محققان متذكر شدند، با وجود اینكه سیر فواید سلامتی زیادی دارد اما نباید آن را یك گلوله جادویی برای درمان بیماری ها در نظر گرفت.نتایج این مطالعه در مجله Pharmacological Sciences انتشار یافته است.
علمی**2038**1440


1397/02/11
14:16:10
5.0 / 5
82
تگهای خبر: بیمار , بیماری , درمان , سرطان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک