اپتیک optlab

مصرف خودسرانه دارو برای جلوگیری از كرونا ممنوع

مصرف خودسرانه دارو برای جلوگیری از كرونا ممنوع به گزارش اپتیك رئیس بخش مراقبت های بالینی بیمارستان دكتر مسیح دانشوریی اظهار داشت: افرادی كه در گروههای در معرض خطر قرار ندارند، صرفا می توانند با تغذیه مناسب بدن خویش را در مقابل بیماری های ویروسی مقاوم كنند و به هیج عنوان احتیاج به مصرف مكمل خاصی ندارند.


به گزارش اپتیك به نقل از ایسنا، دكتر فرزانه داستان متخصص داروسازی بالینی در پاسخ به این سؤال كه آیا دارو و یا درمانی برای جلوگیری از بیماری كرونا وجود دارد اظهار نمود: هنوز تحقیقات بالینی و آزمایشگاهی برای درمان قطعی این بیماری پاسخ درستی به دست نیاورده اند.
وی با اشاره به بیماری نوظهور كوید ۱۹ تصریح كرد: درعین حال صرفا برخی مطالعات بر این اساس است كه شماری از داروهای مكمل همانند زینك و ویتامین Dو C می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن شخص كمك نماید.
وی لزوم پرهیز از مصرف مداوم و خودسرانه داروهای مكمل را مورد تاكید قرار داد و اضافه كرد: مصرف این داروها خصوصا در افرادی كه مشكل ضعف سیستم ایمنی و زمینه ای ندارد به هیچ عنوان سفارش نمی گردد.
دكتر داستان تصریح كرد: افرادی كه در گروههای در معرض خطر قرار ندارند، صرفا می توانند با تغذیه مناسب بدن خویش را در مقابل بیماری های ویروسی مقاوم كنند و به هیج عنوان احتیاج به مصرف مكمل خاصی ندارند.
رئیس بخش مراقبت های بالینی بیمارستان دكتر مسیح دانشوری با اشاره به این كه هنوز هیچ دارویی با هدف جلوگیری از كرونا ویروس در دنیا وجود ندارد اظهار داشت: برخی مطالعات به تركیبات و یا داروهایی برای درمان و جلوگیری از این ویروس تاكید دارند ولی همچنان به علت ناكافی بودن این تحقیقات و عوارض و تداخلات دارویی به هیج عنوان سفارش نمی گردد.
عضو هیئت علمی دانشگاه مناسب ترین راه جلوگیری از بیماری كوید ۱۹ را شستشوی مداوم دست ها، توجه به سفارش های بهداشتی، پرهیز از تردد در اماكن عمومی و استفاده از تغذیه درست و مناسب ذكر كرد.
وی با اشاره به این كه مصرف ویتامین Dدر افرادی كه كمبودی برای تأمین این ویتامین در بدن ندارد ضرورتی ندارد تصریح كرد: در باره افرادی كه سابق بر این هم یه صورت ماهانه این دارو را مصرف می كردند سفارش می شود دارو را قطع نكنند و همچنان به روند سابق ادامه دهند.
دكتر داستان در ادامه اظهار داشت: دسته ای از داروهای ضد ویروس، مسكن و كمك كننده در دستورالعمل كشوری برای درمان بیماری كرونا ذكر شده ولی این به این مفهوم نیست كه این داروها می تواند از مبتلا شدن به این بیماری هم پیشگیری كند ازاین رو لازم است مردم از خود درمانی و مصرف خودسرانه هر گونه دارو و یامكمل برای جلوگیری از كرونا پرهیز كنند.
رئیس بخش مراقبت های بالینی بیمارستان دكتر مسیح دانشوری با اشاره به این كه داروهای كمك كننده به درمان بیماری كرونا دودسته هستند تصریح كرد: دسته ای از این دارها برای درمان بیماران بستری مبتلا به كرونا استفاده می شود و دسته دیگری از داروها برای بیمارانی كه در منزل تحت مراقبت هستند سفارش می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه در باره مصرف دارو در بیماران سرپایی هم تصریح كرد: گروههایی از مبتلایان به كرونا احتیاج به مصرف هیچ گونه دارویی ندارند و صرفا باید مراقب باشند تا انتقال به سایرین صورت نگیرید و در عین حال هم مبتلایانی كه دارای بیماری زمینه ای هستند (پس از مثبت شدن تست كرونا) داروهایی مداخله ای و كمك كننده به این افراد جهت استفاده در منزل تجویز می شود.
وی تصریح كرد: در۸۰ درصد مبتلایان صرفا درمان های حمایتی موثر و كاراست و اصلا نیازی به مصرف دارو ندارد



1399/01/03
20:23:20
5.0 / 5
3176
تگهای خبر: آزمایش , آزمایشگاه , ایمنی , بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک