اپتیک optlab
وزیر بهداشت:

مهم ترین مسأله جامعه، امیدآفرینی در جوانان است

مهم ترین مسأله جامعه، امیدآفرینی در جوانان است به گزارش اپتیک، مشهد ـ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: مهم ترین مسأله جامعه، امیدآفرینی در جوانان است و این موضوعی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند.



به گزارش اپتیک به نقل از مهر، بهرام عین اللهی ظهر پنجشنبه در آئین اختتامیه اولین دوره آموزشی و فرهنگی «همراه با حکیمان» و تجلیل از اساتید برتر کشور در مشهد، با اشاره به اینکه مهم ترین مسأله جامعه، امیدآفرینی در جوانان است و این موضوعی است که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند، اظهار نمود: هدف اصلی دشمنان ناامید کردن جوانان است و ما باید با امیدآفرینی در این گروه سنی برای دستیابی آنان به جایگاه مرجعیت علمی تلاش نماییم و دشمنان را ناکام بگذاریم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: باید هنر «ما می توانیم» را به خوبی برای دانشجویان تبیین نماییم و رابطه پدر و فرزندی یا مادر و فرزندی بین اساتید و دانشجویان وجود داشته و مشهود باشد.
وی بیان نمود: کارهای فرهنگی پایانی ندارد و اختتامیه نخستین دوره آموزشی و فرهنگی «همراه با حکیمان» آغاز یک دوره جدید از انجام کارهای گسترده و اثرگذار آموزشی و فرهنگی است که برای انجام آنها و به فرموده رهبر معظم انقلاب، تلاش در جهت جهاد تبیین، باید شاکر خدای متعال باشیم و از خداوند بخواهیم که یاریگر ما در انجام درست وظایفمان باشد.
عین اللهی اظهار نمود: ما در مقابل خون های پاک شهدا و ارزش های انقلاب که شهدا جان های پاک خویش را نثار آن کردند، مسئولیت داریم و باید این امانت الهی را در راه آرمان های اسلامی حرکت دهیم و از نسلی به نسل دیگر منتقل نماییم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تکیه بر این که سفارش می نماییم این دوره ها به صورت مستمر در طول سال برگزار گردد و تنها به ۳ ماه تابستان اکتفا نگردد، اظهار داشت: معتقدیم همانگونه که برای رشته تخصصی مان تلاش می نماییم باید در راه تعهد و معرفت افزایی دینی و انقلابی هم بکوشیم، چونکه تخصص را به تنهایی کافی نمی دانیم و تخصص، تعهد و بصیرت دینی و انقلابی باید در کنار هم قرار گیرند.
وی اظهار داشت: معتقدیم استاد با شاگرد معنا می شود و مهم ترین وظیفه استاد، دانشجو پروری است، دانشگاه را با استاد می شناسند و فرد آموزش دهنده باید به معنای حقیقی نقش استادی را در همه ساحات و وجوه ایفا نماید.
عین اللهی افزود: آموزش نخستین و مهم ترین وظیفه اساتید است که امروز تحولی عظیم پیدا کرده و نمی توان تنها به دادن جزوه به دانشجویان اکتفا کرد، بلکه باید از روزآمدترین و کاربردی ترین فناوری های آموزشی بهره جست تا دانشجو با مهارت های نوین حرفه ای و تخصصی آشنا شود و در راه پیشگیری و درمان از آنها استفاده نماید.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به اینکه استاد باید از تازه ترین دستاوردهای علمی و دانش روز برخوردار باشد، خاطرنشان کرد: سفارش ما به همه اساتید اینست که مطالعه مستمر و روشمند داشته باشند تا از اطلاعات روز رشته تخصصی شان آگاه باشند و بتوانند به پرسش ها و ابهامات دانشجویان به جامع ترین روش پاسخ دهند.
وی با تکیه بر این که هنر استاد اینست که مشکلات و گرفتاری های شخصی خویش را به کلاس درس منتقل نکند، اظهار داشت: هنر «ما می توانیم» را به خوبی برای دانشجویان تبیین نماییم، موضوعی که در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر آن تاکید شده و اگر به خوبی دنبال شود تبلوری عظیم در همه عرصه ها ایجاد خواهد نمود.
عین اللهی ضمن اشاره به اینکه هدف اصلی ما تعلیم و تربیت دانشجویان است، اظهار داشت: اساتید در این سفر نورانی با امام رضا (ع) میثاق می بندند که کیفی ترین خدمت را در حوزه تعلیم و تربیت ارائه نمایند و در این صورت مشمول توجهات حضرت علی بن موسی الرضا (ع) واقع شده و آن امام همام هم یاری گرشان خواهد بود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه ما بدون شک، قوی ترین حوزه سلامت منطقه ایم و جمهوری اسلامی ایران به برکت خون های پاک شهدا در بالاترین سطح دیپلماسی سلامت قرار دارد، تصریح کرد: ما در مهار بیماری کرونا از برترین کشورهای دنیا هستیم و با وجود تحریم های ظالمانه یکی از بهترین مدیریت ها را در این همه گیری داشتیم.
اساتید دانشگاه ها و دانشکده ها به دانشجویان خود بعنوان فرزندان معنوی شان نگاه می کنند
در این مراسم حجت الاسلام مصطفی رستمی، نماینده ولی فقیه در دانشگاه های کشور، اظهار نمود: بسیار خرسندیم که در آستانه اربعین حسینی توفیق تشرف به بارگاه منور رضوی نصیبمان شد و امیدواریم که به برکت امام رضا (ع) تاثیرات مثبت دوره های آموزشی و فرهنگی در حوزه های بهداشت و درمان به نحو احسن شاهد باشیم.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه های کشور تصریح کرد: حوزه سلامت در روزهای بحران کرونا خوش درخشید و در این روزها مقدمات خدمت رسانی به زائرین پیاده حسینی و رضوی را برنامه ریزی کرده اند تا این مأموریت ها را به نحو احسن اجرا نمایند.
وی اضافه کرد: پدر اُمت بودن ائمه اطهار (ع) خصوصیت بارزی است که اساتید دانشگاه ها و دانشکده ها هم به دانشجویان خود بعنوان فرزندان معنوی شان نگاه می کنند و در این راه اساتیدی موفق هستند که با دانشجویشان همانند فرزندشان برخورد کنند و هیچ چیزی را برایشان کم نگذارند.
حجت الاسلام رستمی با تکیه بر این که در روزهای اربعین حسینی حضور گروههای مختلف جامعه همچون اساتید و دانشجویان دانشگاه ها و دانشکده ها را می بینیم، اظهار داشت: در راه ۸۰ کیلومتری نجف اشرف به کربلای معلی جمعیت میلیونی زائرین پیاده حسینی را با وجود تمامی مشکلاتی که همه به آن آگاه هستند می بینیم و در کنار آن جاماندگانی را می بینیم که بابت عدم توفیق حضور در جمع ناراحت هستند و امیدواریم که این زیارت بزودی نصیبشان گردد.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه های کشور افزود: امام حسین (ع) برای مبارزه با جهالت آمدند و اساتید دانشگاه هم بعنوان حکیمان جامعه باید ضمن بهره گیری از آموخته های خود، این آموزه ها را به درستی به دانشجویانشان انتقال دهند.
وی با ذکر این نکته که دانشجویان امانتی در دست اساتید هستند، تصریح کرد: اغلب کسانی که در کلاس های درس اساتید حضور دارند کسانی هستند که به علت باورهای غلط رایج در جامعه و نوع سبک زندگی شان یک فرد خام هستند و هنر استاد در کنار آموختن دروس تخصصی، پخته کردن آن فرد بوده تا در زمانی که می خواهد در جامعه به مردم خدمت کند دیگر همچون زمان ورود به دانشگاه ناتوان نباشد و از توانمندی و توانایی کامل در راه خدمت به مردم برخوردار باشد.
حجت الاسلام رستمی خاطرنشان کرد: بی گمان هیچ کس تاثیرپذیر از استاد برای دانشجو نیست و با عنایت به این که استاد بیشترین میزان ارتباط را با دانشجو دارد می تواند با انتخاب یک شیوه درست در امر تعلیم و تربیت بیشترین میزان اثرگذاری را در دانشجو داشته باشد، اثرگذاری ای که حتی شاید از پدر و مادر هم بیشتر باشد.



منبع:

1401/06/18
11:04:17
5.0 / 5
155
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک