اپتیک optlab

نخستین کشور، واکسن کووید mRNA ساخت چین را تایید کرد

نخستین کشور، واکسن کووید mRNA ساخت چین را تایید کرد اپتیک: اندونزی اعلام نمود برای یک واکسن کووید 19 برپایه فناوری mRNA که توسط شرکتی چینی تولید شده، مجوز استفاده اضطراری صادر کرده و هم اکنون نخستین کشوری است که حتی قبل از خودِ چین، مبادرت به ارائه این تاییدیه کرده است.


به گزارش اپتیک به نقل از ایسنا، آژانس غذا و داروی اندونزی (BPOM) به استفاده از واکسن mRNA ساخت شرکت Walvax Biotechnology (۳۰۰۱۴۲.SZ) که بیش از دو سال در دست تحقیق و تولید بوده و سویه اصلی کروناویروس را هدف قرار می دهد، چراغ سبز نشان داد.
با این حال این تاییدیه تا حدودی غافلگیرکننده است برای اینکه شرکت Walvax که آزمایشات طولانی مدتی را روی این واکسن در چندین کشور همچون اندونزی، مکزیک و چین انجام داده، هنوز نتیجه گیری های نهایی از اثربخشی واکسن که نشان دهد چقدر می تواند خطر مبتلاشدن به بیماری و موارد مرگ و میر ناشی از کووید را کم کند، منتشر نکرده است.
"پنی لوکیتو"، رییس آژانس غذا و داروی اندونزی گفته است واکسن مزبور که حالا با نام AWcorna شناخته می شود، ۸۳.۵۸ درصد در مقابل سویه هایی از ویروس کرونا که معمول و طبیعی تلقی می شوند، موثر است. هرچند این مقام بهداشتی اندونزی اضافه می کند که اثربخشی آن برای نوع بسیار مسری سویه امیکرون به ۷۱.۱۷ درصد کاهش پیدا می کند.
وی در عین حال جزئیاتی از داده ها ارائه نکرد و به پرسش های خبرنگارانی که بدنبال اظهارنظر بیشتر دراین زمینه بودند، پاسخ نداد.
بنابر گزارش رویترز، همین طور کمپانی Walvax تا حالا از اظهارنظر دراین باره خودداری کرده است.



1401/07/09
07:26:22
5.0 / 5
214
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک