اپتیک optlab

کدام آجیل توانایی مغزی را ارتقا می دهد؟

کدام آجیل توانایی مغزی را ارتقا می دهد؟ به گزارش اپتیک، خراسان رضوی نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف منظم آجیل، امواج گامای مغز، در رابطه با شناخت، یادگیری، حافظه حتی درمان را تقویت می کند.


به نقل از سایکولوژی، امواج گاما برای فرآیندهای شناختی سریعتر، بهبود یادگیری، حافظه و حتی خواب حیاتی هستند.
پسته بخصوص در تقویت واکنش امواج گامای مغز خوب است و بادام زمینی، پاسخ دلتای مغز را زیاد می کند. پاسخ دلتا برای خواب عمیق، بهبودی و ایمنی سالم مهم می باشد.
به علت وجود آنتی اکسیدان، آجیل ها برای قلب مفید هستند، التهاب و روند پیری را کم می کنند.
دکتر لی برک، محق این تحقیق اظهار داشت: «نتایج این مطالعه نشان داده است که آجیل ها به همان اندازه که برای بقیه بدن مفید هستند، برای مغز هم مفید خواهند بود.»
برای این تحقیق، افراد مختلف ۶ نوع آجیل مختلف گردو، گردوی امریکایی، پسته، بادام زمینی، بادام هندی و بادام درختی مصرف کردند.
امواج مغزی آنها با استفاده از نوار مغزی، الکتروانسفالوگرافی یا EEG اندازه گیری شد. نتایج این تحقیق نشان داد که همه انواع مختلف آجیل حاوی آنتی اکسیدان هستند و گردو حاوی بالاترین میزان است.
محققان اذعان کردند که آجیل منبع اصلی فلاونوئیدها هم است.




منبع:

1401/12/08
13:53:26
5.0 / 5
378
تگهای خبر: ایمنی , درمان , مغز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک