اپتیک optlab
آگاهی سلامت؛

چرا باید کمتر پیتزا بخوریم

چرا باید کمتر پیتزا بخوریم به گزارش اپتیک، خوردن پیتزا را همه دوست دارند، حتی متخصص تغذیه هم شاید پیتزا بخورد؛ اما بسیار کم، چون می داند این غذای آماده چگونه تهیه می شود.


به گزارش اپتیک به نقل از مهر، با صنعتی شدن جوامع و تغییر سبک زندگی، گرایش مردم به سمت مصرف غغذاهای آماده و فست فودها، گرایش بیشتری پیدا کرده اند و جامعه ما هم از این قاعده مستثنی نیست. به جهت اینکه طعم سوسیس و کالباس مطبوع تر شده و مدت زمان نگهداری آنها افزایش یابد، به آنها نیترات و نیتریت اضافه می کنند. این مواد با آنکه سبب کاهش فعالیت باکتری ها در گوشت های فرآورده شده می شوند اما موقع سرخ شدن نیترات به نیتریت تبدیل می شود. نیتریت هم بعد از ترکیب شدن با آمین های ثانویه مواد خطرناکی به نام نیتروزامین را تولید می کند که ماده ای خطرناک و سرطان زا است. همچنین، وجود چربی های اشباع و ترانس در پیتزا، خطر بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان ها را بیشتر می کند. از طرف دیگر، پنیر پیتزا هم دارای کالری فراوانی است که سبب افزایش حجم زیادی از کالری در بدن می شود. نکته مهم تر، خوردن نوشابه همراه پیتزا هم می تواند سبب افزایش کالری، قندخون و…، شود که در نهایت؛ افراط در خوردن پیتزا، می تواند ما را درگیر سرطان، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و…، کند. سفارش کارشناسان تغذیه و پزشکان این است که تا حد امکان، کمتر پیتزا بخورید.


منبع:

1402/03/16
10:06:21
5.0 / 5
341
تگهای خبر: باكتری , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک