اپتیک optlab

شناسایی ۲۹ بیمار جدید کرونا در کشور

شناسایی ۲۹ بیمار جدید کرونا در کشور اپتیک: بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته 29 بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و متاسفانه یک بیمار نیز جان خودرا از دست داد.


به گزارش اپتیک به نقل از ایسنا، از روز گذشته تا امروز ۳۰ خردادماه ۱۴۰۲ و برمبنای معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۴ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۱۲ هزار و ۳۸۱ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، یک نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خودرا از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۶ هزار و ۲۹۲ رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۶۸ هزار و ۴۹۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
۳۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا حالا ۵۶ میلیون و ۸۱۲ هزار و ۷۴۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
تا حالا ۶۵ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۹۷۳ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۲۴ هزار و ۷۶۵ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۷۱۲ هزار و ۹۸۵ نفر نیز دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند.
مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۶۶ هزار و ۷۲۳ دُز رسید.




منبع:

1402/03/31
08:58:23
5.0 / 5
458
تگهای خبر: آزمایش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک - اپتیک، وضوح دید، کیفیت زندگی. دنیا رو واضح تر و زیباتر ببینید