اپتیک optlab
رضوی:

در عرصه درمان به کمک های خیرین نیاز داریم

در عرصه درمان به کمک های خیرین نیاز داریم به گزارش اپتیک، معاون درمان وزارت بهداشت با اعلان اینکه خدمات خیرین سلامت در هیچ ترازویی قابل سنجش نیست، اظهار داشت: استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم ترین اولویت های وزارت بهداشت است.


به گزارش اپتیک به نقل از مهر، سیدسجاد رضوی، در نشست هم فکری خیرین حوزه سلامت دانشگاه با عنوان حامیان بهشتی در تالار امام علی (ع) برگزار گردید، ضمن تقدیر از تلاشهای پرارزش خیرین حوزه سلامت، اظهار نمود: هیچ گاه خدمات خیرین در بحران های کشور بویژه اپیدمی کرونا فراموش نخواهد شد. وی انگیزه خدمت به مردم از طرف خیرین حوزه سلامت پرارزش دانست و اضافه کرد: در کرونا خیرین تابلوهای درخشانی آفریدند، کرونا بحرانی پر از دلهره و اضطراب بود این عزیزان همیشه حاضر در صحنه بودند و خدمت به مردم را بدون هیچ چشم داشتی انجام دادند. رضوی اضافه کرد: فارغ از این مساله که کمک به مردم و انجام کار خیر را خداوند در نهاد برخی افراد قرار داده اما شرایط جامعه هم در این مساله بی اثر نیست باید شرایط و سازوکار بشکلی باشد خیر به هدف خود رسیده و خروجی کار خیر خودرا در پیشرفت خدمت به مردم احساس کند. معاون درمان وزارت بهداشت استفاده از ظرفیتهای خیرین در پیشبرد خدمت به مردم را یکی از مهم ترین اولویت های وزارت بهداشت عنوان نمود. وی اظهار داشت: اعتقاد دارم خیرین باید در ادامه کار هم حضور پررنگی در مراکز بهداشتی و درمانی داشته باشند. رضوی از کاهش سیر روند سرطان در استان زنجان اطلاع داد و افزود: این مهم را مرهون خدمات خیرین حوزه سلامت هستیم، ما قدردان این عزیزان هستیم. معاون درمان وزارت بهداشت تسهیل امور شرایط و خدمت رسانی خیرین را ضروری عنوان نمود و اظهار داشت: خدمات خیرین قیمت ندارد و افتخار می نماییم که کشور ایران مزین به حضور خیرین است. وی ارائه خدمت در حوزه سلامت را پیچیده توصیف کرد و اضافه کرد: در هیچ جای دنیا فقط با تأکید بر مبنای دولتی نمی توان به مردم خدمت ارائه نمود. رضوی نسبت به همکاری بیشتر وزارت بهداشت با خیرین حوزه سلامت اعلام آمادگی کرد و اظهار داشت: در حوزه درمان به کمک های خیرین نیاز داریم چرا ادامه این مسیر آبادانی و طول عمر مردم را به همراه دارد.

اقتصاد خیر باید شفاف باشد

محمدحسین رضایی مشاور وزیر بهداشت در امور مردمی سازی و خیرین هم در این نشست اظهار داشت: هر کدام از انسان ها ظرفیتی بعنوان رزق از طرف خدا دریافت کرده اند که امیدوارم همه ما از این ظرفیت در برای کمک به مردم بهره بگیریم. وی با تأکید بر این که اقتصاد خیر در کشور باید شفاف باشد، اشاره کرد: این اقتصاد سالهای سال است در کشور رونق دارد و باید شفاف باشد. همین طور اولویت خیر باید مشخص شود؛ این که ساخت بیمارستان اولویت است یا پشتیبانی از تحقیقات. مشاور وزیر بهداشت بیان کرد: یکی از مهم ترین نیازها این بود که بدانیم خیر و خیرین از نهاد ما بعنوان دولت چه انتظاری دارند. در همین جهت خواسته خیرین بررسی و برای آن راه حل و دستورالعمل تدوین شد که برای حل آنها هم برنامه ریزی شده است. وی اشاره کرد: تسهیل گری و رفع موانع یکی از مهم ترین درخواست های خیرین است، آن گوش شنوا می خواهند تا حرف هایشان را بشنود و خواسته هایشان را به گوش مسؤلان برساند. خیر باید احساس کند شریک راهبردی دانشگاه و بیمارستان است. مشاور وزیر بهداشت در انتها برای خیرینی که بی ادعا کار خیر می کنند و در خدمت مردم هستند آرزوی توفیق کرد.

ارتباط معنادار با خیرین اولویت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است

بهزاد تدین مدیر سازمان های مردم نهاد امور خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، هم در این جلسه با اعلان اینکه هفته مشارکت های اجتماعی با مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی از ۲۲ تا ۲۸ مردادماه نامگذاری شده است، اظهار داشت: هدف از نامگذاری این هفته تقدیر و تشکر از فعالیتهای اجتماعی و حسن نیت خیرین و سازمان های مردم نهاد و تشویق آنها به مشارکت بیشتر در امور اجتماعی و رابطه بیشتر خیرین با سازمان ها است. وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از بزرگترین دانشگاه های علوم پزشکی کشور است و هدف از تشکیل این جلسه برقراری ارتباط قوی و معنادار با خیرین بمنظور جذب مشارکت و توجه آنها به نیازهای دانشگاه است تا به کمک آنها بخشی از نیازهای دانشگاه مرتفع و خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت بیشتری به مردم ارائه شود.

ضرورت ایجاد مجمع خیرین در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

حبیب الله بوربور رییس هیات مدیره مجمع خیرین کشور در این نشست با اعلان اینکه در ذات همه موجودات نهادینه شده تا به همنوع و غیرهمنوع خود کمک کنند، اظهار داشت: افرادی که کمک می کنند لذت بیشتری از افرادی که درخواست کمک دارند، تجربه می کنند. ایشان سپس به ارزش حضور خیرین در زمینه سلامت اشاره نمود و اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مجمع خیرین ندارد. سفارش می کنم این مجمع ایجاد شود تا امور در ارتباط با خیرین با سرعت بیشتری جلو برود. بوربور همین طور پیشنهاد تجمیع دانشکده ها و بهینه سازی منابع و تجهیزات بلااستفاده بمنظور افزایش ظرفیت ارائه خدمت در حوزه آموزش و درمان را ارائه داد. محمدرضا کارگری مؤسس جامعه خیرین مدرسه ساز هم در این نشست اظهار داشت: کادر درمان در خیلی از بحران ها فداکاری کرد، کرونا و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از همین بحران ها بود که کادر درمان در مواجهه با آن خوش درخشید. تاریخ ایران زمین قدردان آنها خواهد بود. در این شرایط سخت باید بیشتر به فکر این پرسنل بود. وی اظهار داشت: اصل هر جامعه سلامت آنست باید با رسانه همکاری کرد و فعالیت خیرین را به تصویر کشید باید از تمامی امکانات برای پای کار آمدن مردم استفاده نمائیم. لیلی رضایی مدیرعامل مؤسسه خیریه بهنام دهش پور هم بر ضرورت تعریف طرح جامعی از نیازهای بهداشتی، درمانی و آموزشی اصرار کرد و اظهار داشت: بیمارستان های دانشگاهی در اکثر مواقع انتخاب قشر کم درآمد است، از طرفی امکانات و خدماتی ارائه می کند که در خیلی از مراکز خصوصی وجود ندارد. حمایت خیرین از بیمارستان های دانشگاهی ارزش بسیاری دارد. وی همین طور اظهار داشت: بیمارستان ها باید پروپوزال برای خیرین تهیه کنند و خیر را در راه تامین و تجهیز همراه خود داشته باشند. محسن ولیئی معاون مشارکت های اجتماعی وزارت کشور، یکی از مهم ترین اهداف برگزاری این جلسات را گسترش فرهنگ کار خیر و ارج نهادن به جایگاه خیرین بعنوان حامیان بهشتی خواند و اظهار داشت: جامعه تغییرات بسیاری داشته و ذائقه کار خیر در خیرین تغییر پیدا کرده است. وی همین طور به ضرورت استفاده از فضای مجازی در جذب خیرین خصوصاً خیرین نسل جدید، ایجاد سامانه خیریابی و اطلاع رسانی دانشگاه ها به خیرین در مورد نیازهای خود هم اشاره نمود.


منبع:

1404/06/02
13:32:55
5.0 / 5
9
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک - اپتیک، وضوح دید، کیفیت زندگی. دنیا رو واضح تر و زیباتر ببینید