آن چه باید درباره ی دکلره و رنگ مو بدانیم
اپتیک: کارشناس اداره کل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، توضیحاتی درباره ی نحوه مصرف فرآورده های اکسیدان، دکلره و نگهداری رنگ مو بیان نمود.
به گزارش اپتیک به نقل از ایفدانا، کیانا روحی اظهار داشت: اکسیدان ها که معمولا بر پایه هیدروژن پراکسید هستند نقش فعال کننده رنگ مو را دارند و فرمولاسیون آنها باید به شکلی باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکند. وی ادامه داد: دکلره منجر به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو می شود. این کارشناس اداره کل فرآورده های بهداشتی و آرایشی گفت: لطمه هایی مانند کاهش ضخامت مو، التهاب و قرمزی پوست سر و تحریک سیستم تنفسی همچون نتایج استفاده نادرست از دکلره است و سفارش کرد این فرایند تنها با رعایت اصول ایمنی و توسط افراد متخصص صورت گیرد. روحی در رابطه با خصوصیت های رنگ موی استاندارد توضیح داد: این فرآورده باید یکنواخت، همگن و فاقد ذرات حل نشده باشد و PH آن معمولا بین ۹ تا ۱۱ قرار می گیرد. وی ادامه داد: تیوب رنگ مو باید در دمای اتاق، دور از نور مستقیم و شعله نگهداری شود. روحی اظهار داشت: رنگ موها به دو دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در سه شکل موقت، نیمه دائمی و دائمی عرضه می شود. همینطور حداکثر غلظت مجاز آمونیاک در این فرآورده ها ۶ درصد است. وی اشاره کرد: مصرف کنندگان صرفا از محصولات دارای مجوز بهره گیرند و از خرید فرآورده های فاقد برچسب اصالت و مشخصات کامل اجتناب کنند.دکلره منجر به اکسید شدن بخشی از آمینواسیدهای مهم مو، کاهش انسجام الیاف و خشک و شکننده شدن تارهای مو می شود. روحی عنوان کرد: رنگ موها به دو دسته گیاهی و سنتتیک تقسیم می شوند که نوع سنتتیک از نظر دوام رنگ در سه شکل موقت، نیمه دائمی و دائمی عرضه می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴