اپتیک optlab

همكاری ایران و هند برای انتقال فن آوری و تولید مشترك واكسن روتا ویروس در كشورمان

همكاری ایران و هند برای انتقال فن آوری و تولید مشترك واكسن روتا ویروس در كشورمان طبق توافقنامه امضاشده میان انستیتو پاستور ایران و شرکت واکسن سازی بهارات بایوتک هند، دو طرف برای انتقال فن آوری تولید واکسن روتا ویروس به کشور و تولید داخلی این محصول همکاری خواهند کرد.


به گزارش اپتیک به نقل از ایسنا، سفارت ایران در هند اعلام نمود: طی مراسمی که عصر امروز با حضور روسای دو موسسه بزرگ تولید واکسن یعنی انستیتو پاستور ایران و موسسه واکسن سازی بهارات بایوتک هند برگزار شد، قراردادی به منظور تأمین واکسن «روتا ویروس» برای استفاده در نظام واکسیناسیون داخلی و همینطور انتقال فن آوری برای تولید داخلی این واکسن، میان طرفین به امضا رسید.
طی این وبینار که علاوه بر روسای دو موسسه تولید واکسن، سفرای دو کشور و مسوولانی از وزارت خارجه و بهداشت دو کشور هم حضور داشتند، هر دو طرف آمادگی و علاقمندی خویش را برای توسعه مناسبات در زمینه های بهداشت و درمان و تولیدات مشترک بیشتر در حوزه واکسن ابراز نمودند.
دکتر اسدی لاری؛ قائم مقام امور بین المللی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم ضمن قدردانی از سفرای ایران بخصوص در هند، روسیه و چین برای تسهیل همکاری ها و تأمین نیازهای داخلی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، عنوان داشت که همکاری با شرکت بهارات تنها به واکسن روتاویروس محدود نگردیده و به سایر زمینه ها هم تسری خواهد یافت.
دکتر علی چگنی؛ سفیر کشورمان در هند هم ضمن اشاره به بازدید خود از شرکت واکسن سازی بهارات بایوتک و تمجید از ظرفیت های این شرکت بر لزوم تقویت همکاریهای دو کشور برای تولیدات مشترک در زمینه واکسن تاکید نمود. همینطور ابراز امیدواری نمود تا هرچه سریعتر زمینه ارسال باقیمانده واکسن های کرونا تولیدی شرکت بهارات هند (موسوم به کووکسین) به کشورمان فراهم شود.
این توافقنامه می تواند مبنایی برای همکاریهای بیشتر دو طرف در زمینه تولید مشترک واکسن و تأمین نیاز داخلی با بومی سازی و انتقال فن آوری های روز دنیا، قرار گیرد.
گفتنی است روتاویروس شایع ترین علت بروز اسهال شدید در میان کودکان است و حدودا هر کودکی تا سن ۵ سالگی حداقل یکبار در عمرش به این بیماری گرفتار می شود. طبق برخی برآوردها سالانه بیشتر از ۵۰۰ هزار کودک زیر ۵ سال در دنیا به دلیل مبتلا شدن به روتاویروس جان خویش را از دست می دهند. هم اکنون بیشتر کشورهای دنیا برای جلوگیری از ابتلای کودکان به این بیماری از واکسن استفاده می نمایند. واکسن روتاویروس یک واکسن خوراکی است که بر اساس ویروس زنده عامل بیماریزا تهیه می شود.




منبع:

1400/03/27
11:20:38
5.0 / 5
10564
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک