اپتیک optlab
رئیس خانه روانشناسان:

پرستاران در مدیریت بحران صدمه های روانی مغفول مانده اند

پرستاران در مدیریت بحران صدمه های روانی مغفول مانده اند اپتیك: رئیس خانه روانشناسان، مشاوران و حرف یاورانه با اشاره به نقش پرستاران در مراقبت های بهداشتی نسبت به مغفول ماندن این گروه از كادر سلامت در مدیریت صدمه های روانی در جامعه انتقاد كرد.



به گزارش اپتیك به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، دكتر محمد ابراهیم مداحی در همایش سراسری روانشناسان، مشاوران و حرف یاورانه كه بامداد امروز در سالن ایوان شمس برگزار گردید اظهار داشت: بحران به مفهوم یك تغییر بسیار بزرگ و وسیعی است كه در یك زمان بسیار اندك رخ می دهدو مدیر بحران كسی است كه تهدید ها را بشناسد و از فرصت ها بهره مند شود و اهداف مدیر بحران پیش بینی، پیشگیری، مهار و شرایط را به حالت اولیه بازگرداندن است.
وی ادامه داد: كشور ما شرایط خاصی دارد و از ۴۳ سانحه شناسایی شده در جهان ۳۳ سانحه در ایران رویت شده و ۳۱ مورد به ثبت رسیده است ازاین رو بحران ها اجپتناب ناپذیر هستند و درتمامی حوزه های فردی، خانوادگی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی رخ می دهد و وظیفه ما مدیریت این بحران ها می باشد.
رئیس خانه روانشناسان، مشاوران و حرف یاورانه تصریح كرد: آنچه درزمان بحران اهمیت دارد مدیریت آن است اگر مدیریت بحران به درستی اعمال شود می توان به درستی از فرصت ها بهره مند شد و پیشگیری مورد نظر را انجام داد.
وی با اشاره به نقاط ضعف در زمان بحران تصریح كرد: نقاط ضعف كشور ما در زمان بحران عدم به موقع و صحیح همكاری و هماهنگی سازمان هایی است كه می توانند در این امر همكاری نمایند، كمبود ضوابط جامع و مانع كه سبب پراكندگی می شود، ناكافی بودنن قوانین و مقررات و دستورالعمل های ضعیف است كه نمایندگان مجلس می بایست قوانین و مقرارت درستی را تصویب و اجرا نمایند، محدودیت های منابع مالی و توطیع نامناسب منابع مالی است.
مداحی اضافه كرد: ۴ تا ۵ ماه بعد از بروز حوادث تبعات روانی آن آغاز می گردد و وظیفه حرف یاورانه از آن زمان شروع می گردد اما انگیزه همبستگی و شور مردم در موقعیت های بحرانی از دولت هم جلوتر بوده و می توان اظهار داشت كه مردم در خط مقدم هستند و این یك نقطه قوت به حساب می آید و در هیچ كجای دنیا این همبستگی وجود ندارد.
وی با بیان این كه امروزه با ظرفیت عظیمی از حرف یاورانه روبرو هستیم و با همین اهداف امسال خانه روانشناسان، مشاوران و حرف یاورانه را تاسیس نمودیم، تصریح كرد: هم اكنون در حرف یاورانه ۲ میلیون نفر افراد متخصص وجود دارد اما متاسفانه یك ظرفیت بزرگ از شاغلین حرفه های یاورانه مغفول مانده اند و باید از این نقاط قوت بهره مند شد و دستگاه های حاكمیتی باید این ظرفیت را بشناسند و از آن ها بهرهگیری كارشناسانه داشته باشند.
رئیس خانه روانشناسان، مشاوران و حرف یاورانه پرستاران را جزیی از این حرف یاورانه دانست و اظهار داشت: متاسفانه پرستاران به علت مسائل صنفی و مشكلات عدیده ای كه در پیش رو دارند و معتقد هستند كه شهروند درجه دو و سه به شمار می روند از این حرف مغفول مانده است.
وی افزود: خانه یاورانه می تواند ۳ میلیون عضو داشته باشد و بعنوان یك سرمایه عظیم اجتماعی می توان به آن نگریست اما باید همگرایی بین این حرف تولید شود.
مداحی در انتها تصریح كرد: خوشبختانه از زمان تشكیل این خانه در تمامی بحران های بوجود آمده حضور داشته و تنها در بحران سانچی و هواپیمای آسمان نتوانستیم حضور داشته باشیم و امیدواریم بتوانیم بحران ها را پیش بینی و پیشگیری نموده و در صورت تولید بحران بتوانیم مدیریت صحیحی داشته باشیم.

1396/12/10
17:04:09
5.0 / 5
4591
تگهای خبر: بهداشت , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک