محققان استرالیایی هشدار می دهند؛

مواد افزودنی آدامس عامل افزایش مبتلا شدن به سرطان روده

مواد افزودنی آدامس عامل افزایش مبتلا شدن به سرطان روده به گزارش اپتیك تحقیقات نشان می دهد مصرف مواد خوراكی حاوی افزودنی E۱۷۱ بر میكروب های روده و همینطور التهاب روده تاثیر می گذارد.


به گزارش اپتیك به نقل از مهر، محققان اخطار می دهند مواد افزودنی خوراكی كه معمولاً بعنوان عامل سفیدكننده در محصولاتی نظیر آدامس و مایونز استفاده می شوند می توانند منجر به بیماری التهاب روده و سرطان كلوركتال (راست روده) شوند. در این مطالعه، محققان تأثیرات ماده افزودنی E۱۷۱ (نانوذرات تیتانیوم دی اكسید) را بر سلامت بر روی موش ها بررسی كردند. این ماده افزودنی معمولاً به میزان بالا در مواد خوراكی و برخی داروها بعنوان ماده سفیدكننده استفاده می شود. محققان دانشگاه سیدنی دریافتند مصرف موادغذایی حاوی E۱۷۱ بر میكروبیوم های روده تأثیر دارد و می تواند باعث بروز بیماری های نظیر التهاب روده و سرطان كلوركتال شود. «ووسیچ كرزانووسكی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «به خوبی اثبات شده است كه این تركیب رژیمی بر فیزیولوژی و سلامت تأثیر دارد.» ایشان در ادامه می افزاید: «یافته های مطالعه ما نشان داده است كه مصرف مواد خوراكی حاوی افزودنی E۱۷۱ بر میكروبیوم های روده و همینطور التهاب روده تأثیر گذاشته و می تواند منجر به بیماری های التهابی روده و سرطان كلوركتال شود.»

1398/02/27
13:02:38
5.0 / 5
26
تگهای خبر: بیمار , بیماری , دارو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک