اپتیک optlab

مشهد میزبان سومین كنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی

مشهد میزبان سومین كنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی اپتیك: سومین كنگره بین المللی ˮسلول های بنیادی و پزشكی بازساختیˮ در تاریخ ۲۵ و ۲۶ فروردین ماه سال آینده در محل سالن همایش های دانشكده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.


به گزارش اپتیك به نقل از ایسنا، دكتر سیدعلی اكبر شمسیان، رئیس سومین كنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی با بیان این كه توسعه تحقیقات ترجمانی سلول های بنیادی و انجام كارآزمایی های بالینی مختلف با هدف درمان بیماری های صعب العلاج در سال های اخیر پیشرفت شگرفی داشته است، اظهار نمود: ورود چند روش درمانی مبتنی بر سلول جدید به عرصه درمان در دو سال قبل در سطح بین المللی هم نقطه عطفی در این سیر رو به بالا به حساب می آید. جایگاه جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلول های بنیادی و طب بازساختی در بین كشورهای توسعه یافته با وجود سرمایه گذاری اندك انجام شده مدیون تلاش پژوهشگران و دانشمندان این مرز و بوم است كه شورای راهبردی MashhadStemCells در تلاش است با تحكیم پیوندهای علمی موجود بین ایشان و هموار كردن مسیر ارتباطات بین المللی به ارتقای این جایگاه در حد بضاعت كمك نماید.

وی ادامه داد: سابقه برگزاری نخستین رویداد علمی شهر مشهد مقدس با مبحث سلول های بنیادی به سال ۱۳۸۶ برمی گردد. در این رویداد مراكز برگزاركننده با همكاری پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی به معرفی مبانی و فعالیتهایی كه عموما در پایتخت انجام شده بود، به همكاران علوم پایه و بالینی شهر مشهد پرداختند. شاید بتوان برگزاری این رویداد را آغاز فعالیت منسجم در زمینه سلول های بنیادی در شمال شرق كشور قلمداد كرد. فعالیت های زیادی در مراكز دانشگاهی و تحقیقاتی خراسان رضوی از آن پس انجام شد تا در ادامه مسیر شاهد برگزاری نخستین كنگره ملی در سال ۱۳۹۰ و دو رویداد بین المللی بعدی در سال های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۶ باشیم.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی تصریح كرد: سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با چهار دهه سابقه در حوزه پزشكی، در سال ۱۳۹۰ مبادرت به راه اندازی نخستین اتاقك تمیز خود برای مطالعات پیش بالینی كرد و در سال ۱۳۹۳ اتاقك تمیز برای كشت و پیوند سلول های بنیادی مزانشیمی مورد بهره برداری قرار گرفت. در ادامه نخستین كارآزمایی بالینی استفاده از سلول های بالینی مزانشیمی آلوژن در این مركز انجام شد و همچنان با رویكرد تعاملی به دنبال توسعه فناوری های جدیدتر و تسهیل مسیر ترجمانی این دستاوردهاست.

شمسیان خاطرنشان كرد: MashhadStemCells-2020 كه الان شاهد برگزاری آن هستیم، حاصل همت جمعی در مراكز برگزار كننده كنگره شامل جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان، انجمن ژنتیك ایران، دانشگاه علوم پزشكی مشهد و مشاركت ویژه شهرداری مشهد مقدس است.

وی تصریح كرد: این كنگره فرصت ویژه ای را جهت تبادل دانش در حوزه سلول های بنیادی در كنارتجربه اوقاتی روحانی در شهر مقدس مشهد فراهم خواهد آورد. به نمایندگی از تمامی برگزاركنندگان، دانشجویان، محققان، دانشمندان فعال در این حوزه را به حضور و نقش آفرینی در این رویداد دعوت كرده و از خداوند متعال خواهان برگزاری بهتر از پیش MashhadStemCells-2020 هستم.


دكتر مریم مقدم متین، دبیر علمی این كنگره هم با بیان این كه سومین كنگره بین المللی "سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی" در قالب كنسرسیوم MashhadStemCells به همت سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی مشهد، پژوهشگاه رویان، انجمن ملی ژنتیك ایران، دانشگاه علوم پزشكی و شهرداری مشهد برگزار می شود، افزود، این رویداد علمی میزبان اساتید و متخصصان علوم پایه و بالینی پزشكی از داخل و خارج از كشور در زمینه تحقیقات سلول های بنیادی، كارآزمایی بالینی درمان های مبتنی بر سلول، ژن درمانی و فرآورده های عاری از سلول (اگزوزوم) است.
استاد دانشگاه فردوسی مشهد اضافه كرد: با هماهنگی انجام شده با انجمن ژنتیك ایران، چهارمین كنگره بین المللی و شانزدهمین كنگره ملی ژنتیك تهران هم در ایام پیشین این كنگره برگزار می گردد تا امكان بهره مندی متقابل دو كنفرانس علمی فراهم آید.

مدیر گروه پژوهشی سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، خصوصیت ممتاز این نوبت برگزاری این كنگره را نشست های علمی و تخصصی در حوزه اقتصاد سلول درمانی و گردشگری سلامت دانست.
وی اشاره كرد: بنابراین شهرداری مشهد هم به جمع برگزاركنندگان اضافه شده است.
به گزارش اپتیك به نقل از ایسنا، سلسله رویدادهای MashhadStemCells از سال ۱۳۹۰ شروع شده و تابحال چهار كنگره ملی و بین المللی، هفت كنفرانس علمی و چندین كارگاه آموزشی و همینطور یك دوره مدرسه تابستانی با عنوان "طراحی كارآزمایی بالینی با محوریت سلول درمانی" برگزار شده است. ثبت نام و ارسال خلاصه مقاله به این كنگره از ۲۰ دیماه جاری شروع شده است و علاقه مندان می توانند جهت كسب اطلاعات بیشتر به وبسایت mashhadstemcells.com رجوع كنند.



1398/10/28
14:40:03
5.0 / 5
4270
تگهای خبر: آموزش , بیمار , بیماری , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک