اپتیک optlab

تهدیدات غذای ناسالم برای نظام سلامت

تهدیدات غذای ناسالم برای نظام سلامت به گزارش اپتیک، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با تاکید بر این که سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است، نسبت به ریسک استفاده مواد غذایی ناسالم گوشزد نمود.


به گزارش اپتیک به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: غذا، باآنکه اصلی ترین نیاز برای بقا است، اما در صورتیکه فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، می تواند منجر به بیماری های جدی شود. سالانه بیشتر از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر دنیا به بیماری هایی مبتلا می شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است. وی ضمن اشاره به تهدیدات ناشی از باقی مانده سموم، آفت کش ها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی، تصریح کرد: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم، ناگزیر خواهیم بود هزینه های زیادی صرف درمان نماییم. در حالیکه نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا می تواند از بروز خیلی از این بیماری ها پیشگیری کند. بهفر با اشاره به اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در نظام سلامت است، اظهار داشت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی، اهمیت بالای ی در کاهش هزینه های درمانی و افزایش بهره وری سلامت عمومی دارد. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همینطور تاکید کرد: ایمنی مواد غذایی صرفا یک وظیفه سازمانی نیست، بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در عرصه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند. وی اظهار داشت: هدف نهائی ما داشتن جامعه ای سالم و پویاست و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد.

1404/05/14
11:26:56
5.0 / 5
6
تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک - اپتیک، وضوح دید، کیفیت زندگی. دنیا رو واضح تر و زیباتر ببینید