اپتیک optlab

خصوصیت های صبحانه و میان وعده دانش آموزان

خصوصیت های صبحانه و میان وعده دانش آموزان به گزارش اپتیک، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر اهمیت انتخاب درست صبحانه و میان وعده های دانش آموزان در مدرسه تاکید کرد.


به گزارش اپتیک به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، در آستانه شروع سال تحصیلی جدید، اظهار داشت: انتخاب فرآورده های غذایی سالم و دارای نشان تأیید سازمان غذا و دارو، نقش تعیین کننده ای در تأمین انرژی و ارتقاء تمرکز دانش آموزان دارد. وی ضمن اشاره به ضرورت دقت خانواده ها در خرید اقلام صبحانه و میان وعده دانش آموزان، اضافه کرد: محصولات دارای برچسب اصالت، تاریخ تولید و انقضا معتبر و نشان استاندارد، از مهم ترین معیارهای انتخاب ایمن هستند. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: خانواده ها باید از خرید فرآورده های فله ای یا محصولاتی که فاقد مشخصات کامل و مجوز بهداشتی هستند، خودداری کنند؛ چونکه این محصولات می توانند سلامت دانش آموزان را به خطر بیاندازند. بهفر خاطرنشان کرد: لبنیات پاستوریزه، آب میوه های دارای مجوز معتبر، نان های بسته بندی سبوس دار و میان وعده هایی مانند مغزها و میوه های تازه، همچون گزینه هایی هستند که علاوه بر ارزش تغذیه ای، ایمنی لازم را هم برای مصرف دانش آموزان دارند. وی بر اهمیت فرهنگ سازی در بین خانواده ها و مدارس تاکید و خاطرنشان کرد: هدف اصلی سازمان غذا و دارو، فراهم کردن بستری است که دانش آموزان بتوانند با اطمینان از ایمنی مواد غذایی مصرفی، روزی پرانرژی و همراه با تمرکز آغاز کنند.


منبع:

1404/06/29
09:42:42
5.0 / 5
9
تگهای خبر: استاندارد , ایمنی , بهداشت , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک - اپتیک، وضوح دید، کیفیت زندگی. دنیا رو واضح تر و زیباتر ببینید