اپتیک optlab

خبر خوش برای بیماران PKU توزیع نان بدون پروتئین

خبر خوش برای بیماران PKU توزیع نان بدون پروتئین اپتیک: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از گسترش تولید و توزیع نان بدون پروتئین ویژه بیماران دچار فنیل کتونوریا اطلاع داد.



به گزارش اپتیک به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر با تشریح ابعاد تخصصی این اقدام اظهار داشت: بیماران PKU به سبب نقص آنزیم فنیل آلانین هیدروکسیلاز قادر به متابولیسم فنیل آلانین نیستند و افزایش این اسیدآمینه می تواند به لطمه های جدی عصبی منجر شود. رعایت رژیم کم پروتئین بخش حیاتی درمان این بیماران است و دسترسی به نان و سایر فرآورده های پایه بدون فنیل آلانین، یکی از نیازهای اساسی آنان بشمار می رود.
وی اضافه کرد: نان بعنوان غذای پایه در سبد مصرفی خانوار ایرانی، به سبب دارا بودن پروتئین و فنیل آلانین برای بیماران PKU قابل مصرف نیست. در سالهای قبل، تامین نان جایگزین یکی از مطالبات جدی خانواده ها بود و تولید این محصول تخصصی می تواند فشار خانواده ها را کم کند.
بهفر تاکید کرد: علاوه بر نان بدون پروتئین، برنامه ریزی برای تولید سایر اقلام کم پروتئین همچون ماکارونی و برنج ویژه نیز در دستور کار قرار دارد تا بیماران PKU بتوانند با حفظ ایمنی تغذیه ای، سهمی واقعی از سفره خانوار داشته باشند.
نان بدون پروتئین با فرمولاسیون اختصاصی و مواد اولیه کم فنیل آلانین تولید می شود و تحت کنترل کیفی دقیق سازمان غذا و دارو، میزان پروتئین و فنیل آلانین آن در محدوده مجاز بیماران PKU نگه داشته می شود. این محصول قسمتی از مداخلات تغذیه درمانی در مدیریت بیماری های متابولیک است و امکان تنوع بخشی به رژیم غذایی بیماران را فراهم می آورد.

منبع:

1404/11/15
15:40:25
5.0 / 5
3
تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک - اپتیک، وضوح دید، کیفیت زندگی. دنیا رو واضح تر و زیباتر ببینید