اپتیک optlab
رئیس پانزدهمین كنگره بین المللی صرع مطرح كرد؛

ابتلای ۱ و سه دهم میلیون ایرانی به صرع، هزینه داروهای بیماران

ابتلای ۱ و سه دهم میلیون ایرانی به صرع، هزینه داروهای بیماران اپتیك: رئیس پانزدهمین كنگره بین المللی صرع با اشاره به اینكه هم اكنون ۱.۳ میلیون نفر در كشور مبتلا به صرع هستند، اظهار داشت: از این تعداد ۴۰۰ هزار نفر مقاوم به درمان هستند.


به گزارش اپتیك به نقل از مهر، حسین پاكدامن، در آستانه برگزاری پانزدهمین كنگره بین المللی صرع، گفت: صرع بیماری است كه در صورتیكه زود تشخیص داده شود عوارض آن كاسته می شود و كیفیت زندگی بیمار افزایش خواهد یافت. وی افزود: در كشورهای اروپایی و آمریكا هزینه زیادی صرف تحقیقات و درمان بیماران مبتلا به سر میگردد اما در كشور ما توجه زیادی درباب تحقیقات برای تشخیص و درمان این بیماران نمی گردد. پاكدامن با اشاره به اینكه هم اكنون یك میلیون و سیصد هزار نفر در كشور ما مبتلا به بیماری صرع هستند اظهار داشت: از این تعداد ۴۰۰ هزار نفر مقاوم به درمان هستند. رئیس پانزدهمین كنگره بین المللی صرع آمار بالای تصادفات رانندگی در كشور یكی از علل اصلی مبتلاشدن به بیماری صرع دانست و اظهار داشت: آمار مبتلایان به صرع در كشور ما دو تا سه برابر كشورهای در حال پیشرفته است. وی افزود: ۱۵ میلیارد دلار هزینه تشخیص و درمان صرع میگردد و در اروپا هزینه داروی بیماران مبتلا به صرع ۲۶۰۰ یورو و در ایران حدود ۶۰ دلار است. رئیس پانزدهمین كنگره بین المللی صرع اظهار داشت: بزودی یك داروی صرع كه مشابه خارجی آن وارد كشور میگردد و به سبب انتقال ارز واردات آن به كشور گرفتار مشكل شده بود، به تولید داخل می رسد و نمونه ایرانی آن با قیمت بسیار كمتر از مشابه خارجی و با همان كیفیت وارد بازار میگردد. همچنین، داریوش نسبی طهرانی موسس و مدیر عامل انجمن صرع ایران درباب وضعیت داروهای این بیماران توضیح داد: درمان بیماران مبتلا به صرع با یكدیگر متفاوت می باشد اما اصلی ترین روش درمان این بیماران روش های دارویی درمانی است باید توجه داشته باشیم كه بیمار مبتلا به صرعی كه داروی خاصی از یك شركت را مصرف می كند اگر دارویش تغییر كند امكان دارد كه حملات ناشی از صرع گرفتار شود.
نسبی طهرانی با اشاره به اینكه هم اكنون بعضی از داروهای بیماران مبتلا به صرع با كمبود مواجهند توضیح داد: باید توجه داشته باشیم كه بیماران مبتلا به صرع شدیدترین وابستگی به دارو ها را دارند و اگر فردی یك ساعت دیرتر دارو مصرف كند گرفتار تشنج خواهد شد. لزوم حمایت بیمه ها از خدمات درمانی بیماران مصروع مرجان اسداللهی، دبیر علمی پانزدهمین كنگره بین المللی صرع و متخصص مغز و اعصاب هم اظهارداشت: مباحثی نظیر تشخیص و نحوه درمان بیماری صرع، صرع در دوران بارداری، بروز صرع در بیماران كلیوی و پیش نیازهای جراح صرع در این همایش مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. اسداللهی با اشاره به اینكه تعداد زیادی از افراد مبتلا به صرع به صورت واقعی به این بیماری مبتلا نیستند و بیماری شان منشاء روانی دارد به صورتی كه آمارها نشان داده است حدود ۲۰ درصد بیماران صرع واقعی ندارند. دبیر علمی پانزدهمین كنگره بین المللی صرع اشاره كرد: در این كنگره ۶۵ میهمان خارجی از اساتید برجسته كشورهای اروپایی و یك میهمان از كشور ژاپن حضور خواهند داشت؛ همین طور مقالاتی از متخصصان و دانشجویان داخل كشور در این همایش پذیرفته شده كه به صورت شفاهی و پوستر نمایش خواهد شد. متخصص مغز و اعصاب با اشاره به بیماری صرع در زمان حاملگی توضیح داد: خانم های مبتلا به صرع باید توجه داشته باشند كه بیماری آنها در زمان حاملگی باید تحت كنترل قرار گیرد و سه ماهه پیش از حاملگی از داروی اسید فولیك استفاده كنند؛ همین طور این افراد باید از استرس، بی خوابی و غذا خوردن دیر هنگام اجتناب كنند. وی ادامه داد: باید توجه داشته باشیم كه برای كنترل بیماری صرع گروهی از متخصصان نظیر نورولوژیست ها، رادیولوژیست ها، جراح مغز و اعصاب و روانپزشك مبادرت به كارهای درمانی می كنند و معمولا یك سوم بیماران مبتلا به صرع مقاوم به دارو هستند كه با انجام روش های تشخیصی و درمانی محل تشنج آنها مشخص شده و در صورت نیاز درمان های جراحی به آنها پیشنهاد میگردد. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با اشاره به هزینه های بالای درمانی بیماران مبتلا به صرع اظهار داشت: لازم است در زمینه پوشش بیمه ای اقدامات درمانی و تشخیصی این بیماران اقدام جدی صورت گیرد. كمبود كاذب داروی بیماران صرع كوروش قره گزلی متخصص مغز و اعصاب و رئیس هیات مدیره انجمن صرع ایران تشخیص زودهنگام بیماری صرع را یكی از اقدامات مهم برای كنترل این بیماران دانست و عنوان كرد: تشخیص زودهنگام كمك زیادی به بیماران مبتلا به صرع می كند تا بیماری آنها سریع تر كنترل و درمان گردد كه این مساله می تواند از تحمیل هزینه های سنگین به خانواده ها جلوگیری كند. وی اشاره كرد: هم اكنون داروهای بیماران مبتلا به صرع در دسترس قرار دارد و در مقطعی بیماران به سبب نگرانی به دنبال خرید بیش از اندازه دارو رفتند و با كمبود كاذب داروهای بیماران صرعی مواجه شدیم كه در خوشبختانه هم اكنون میزان این داروها كم نیست و لازم است در این زمینه سیاه نمایی صورت نگیرد.

1397/10/21
21:46:25
5.0 / 5
4906
تگهای خبر: بیمار , بیماری , بیمه , پزشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک