تاثیر خواب در كنترل میل به شوری و شیرینی
به گزارش اپتیك نتایج یك بررسی نشان داده است خواب كافی می تواند در كاهش میل به مصرف خوراكی های شور و شیرین نقش داشته باشد.
به گزارش اپتیك به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان دانشگاه كیپ تاون در آفریقای جنوبی با تاكید بر اینكه خوابیدن كمتر از هفت ساعت در شبانه روز خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی و اختلالات متابولیك را زیاد می كند، اظهار داشتند: خوب خوابیدن از میل به خوردن مواد غذایی شور و شیرین می كاهد.
در این مطالعه كه نتایج آن در مجله تحقیقات خواب انتشار یافته، آمده است: مدت زمان خوابیدن با بهبود میزان حساسیت به انسولین و كاهش اشتها و میل به خوردن شیرینی و شوری مرتبط می باشد.
به قول متخصصان، كیفیت پایین خواب فاكتور خطرزای حائز اهمیتی در بروز بیماری های قلبی و متابولیك است.
به گزارش ان دی تی وی، نتایج این بررسی بر مبنای مطالعه انجام شده روی اطلاعات ۱۳۸ نفر كه در شرایط سلامت كامل بودند یا با وجود سلامت كامل از خواب كافی برخوردار نبودند یا گرفتار اضافه وزن بوده و خواب كافی نداشتند، بدست آمده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب