تحقیق جدید نشان می دهد؛
رژیم غذایی چرب به بینایی سالمندان صدمه می زند
به گزارش اپتیك تحقیق جدید نشان داده است رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و غذاهای چرب می تواند عامل كاهش قوه بینایی در سالمندان باشد.
به گزارش اپتیك به نقل از مهر، محققان دانشگاه بافالو نیویورك آمریكا دریافتند افرادی كه عمدتاً دارای رژیم غذایی غربی هستند سه برابر با بروز مشكلات چشمی در رابطه با آن نظیر دژنراسیون ماكولا وابسته به سن روبرو هستند.«امی میلن» سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: تغذیه برای قوه بینایی بسیار مهم می باشد. افراد می دانند كه رژیم غذایی بر ریسك قلبی عروقی و ریسك چاقی تاثیر می گذارد، اما عموم مردم امكان دارد ندانند كه رژیم غذایی می تواند بر كاهش بینایی هم تاثیر گذارد. دژنراسیون ماكولا وابسته به سن زمانی روی می دهد كه بخشی از چشم معروف به ماكولا صدمه می بیند. این مطالعه شامل حدود ۱۳۰۰ نفر بود. اغلب افراد مبتلا به بیماری دژنراسیون ماكولا نبودند. ۱۱۷ نفر در مراحل ابتدایی این بیماری و ۲۷ نفر در مرحله نهایی آن بودند. تمامی شركت كنندگان نظرسنجی ای در مورد رژیم غذایی شأن در طول یك مطالعه ۱۸ ساله تكمیل كردند. محققان دریافتند افرادی كه بیشتر رژیم غذایی غربی داشتند بیشتر با احتمال ابتلاء به دژنراسیون ماكولا در مرحله نهایی روبرو بودند. غذاهای در رابطه با افزایش این ریسك عبارتند از گوشت های قرمز و فرآوری شده، چربی ها نظیر كره و مارگارین، لبنیات پرچرب و غذاهای سرخ شده. به قول محققان، ایجاد التهاب ناشی از رژیم غذایی پرچرب و فشار وارده بر سلول های چشم (فشار اكسایشی) عامل احتمالی افزایش این ریسك است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب