اپتیک optlab

واكسیناسیون در كدام گروه سنی بیشترین تاثیر را دارد؟

واكسیناسیون در كدام گروه سنی بیشترین تاثیر را دارد؟ خراسان رضوی نتایج تحقیقات آزمایشگاهی پژوهشگران دانشکده علوم و بهداشت دانشگاه اورگان (Oregon) نشان می دهد، افراد مسن آنتی بادی کمتری مقابل ویروس کرونا دارند.


به نقل از ساینس، آنتی بادی ها، پروتئین های خونی که بوسیله سیستم ایمنی بدن ساخته می شوند از بدن در مقابل عفونت محافظت می کنند و مشخص شده است که بازیگران اصلی محافظت در مقابل عفونت سارس-کوو-۲ (SARS-CoV-۲) هستند.
محقق ارشد این تحقیق، دکتر فیکادو تافسه، استادیار میکروب شناسی مولکولی و ایمونولوژی در دانشکده پزشکی اورگان اظهار داشت: «جمعیت مسن حتی اگر واکسینه شوند بطور بالقوه بیشتر از سایر گروه ها در معرض انواع مختلف ویروس قرار دارند.»
تافسه و همکاران وی تاکید کردند: اگر میزان پاسخ آنتی بادی کاهش یافته در افراد مسن اندازه گیری شود بنظر می رسد همچنان واکسن به اندازه کافی برای جلوگیری از عفونت و بیماری شدید در بیشتر افراد در هر سنی موثر است.
تافسه اظهار نمود: خبر خوب این است که واکسن های ما واقعا قوی هستند.
پژوهشگران اعلام کردند: نتایج تحقیقات اهمیت ترویج واکسیناسیون در جوامع را تاکید می کند، هرچند سرعت واکسیناسیون در اورگان و در سراسر ایالات متحده آهسته است.
واکسیناسیون شیوع ویروس و انواع جدید و بالقوه قابل انتقال خصوصاً برای افراد مسن که بنظر می رسد بیشتر در معرض مبتلاشدن به عفونت قرار دارند را می کاهد.
تافسه ابراز کرد: هرچه تعداد افراد واکسینه بیشتر شود، ویروس کمتر گردش می کند. افراد مسن با وجود دریافت واکسن باز هم کاملا ایمن نیستند و افراد اطراف آنان نیز باید واکسینه شوند. در حقیقت برای محافظت از جامعه همه افراد باید واکسینه شوند.
پژوهشگران دو هفته بعد از دوز دوم واکسن کووید فایزر (Pfizer) پاسخ ایمنی را در خون ۵۰ نفر اندازه گیری کردند. آنان شرکت کنندگان را در گروه های سنی گروه بندی کردند و سپس سرم خون آنان را در لوله های آزمایشگاهی در معرض ویروس اصلی نوع خطرناک سارس-کوو-۲ و نوع P.۱ (که به گاما نیز معروف و منشا آن برزیل است) قرار دادند.


در جوان ترین گروه (۲۰ ساله) پاسخ آنتی بادی حدودا هفت برابر در مقایسه با مسن ترین گروه (افراد بین ۷۰ تا ۸۲ ساله) افزایش پیدا کرد. در حقیقت، نتایج آزمایشگاه پیشرفت خطی واضحی را از سن جوانی تا سالخوردگی را منعکس می کند؛ هرچه شرکت کننده جوان تر باشد، پاسخ آنتی بادی قوی تر است.
تافسه اظهار داشت: «افراد مسن ممکنست نسبت به افراد جوان در معرض مبتلاشدن به انواع مختلف ویروس باشند.»
مارسل کرلین، دانشیار پزشکی (بیماری های عفونی) دانشکده پزشکی اورگان اظهار داشت: این یافته ها اهمیت واکسیناسیون افراد مسن همین طور سایر افرادی که ممکنست بیشتر در معرض کووید-۱۹ قرار داشته باشند را برجسته می کند.
کرلین اظهار نمود: واکسن در مقایسه با عفونت طبیعی در بیشتر افراد مسن پاسخ های ایمنی قوی به وجود می آورد حتی اگر این میزان از جوانان پایین تر باشد. واکسیناسیون در این گروه ممکنست بین بیماری جدی و خفیف تفاوت بوجود آورد و احتمال انتقال سارس-کوو-۲ را به شخص دیگر کم کند.
نتایج این تحقیق در نشریه انجمن پزشکی آمریکا انتشار یافته است.



1400/04/31
14:39:43
5.0 / 5
591
تگهای خبر: آزمایش , آزمایشگاه , انجمن پزشكی , ایمنی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک