اپتیک optlab
محققان اعلام كردند؛

راه اندازی آزمایش بزرگ درمان آبله میمونی در آفریقا

راه اندازی آزمایش بزرگ درمان آبله میمونی در آفریقا به گزارش اپتیک، مقامات بهداشتی ایالات متحده اعلام نمودند که توانایی داروی TPOXX برای درمان افراد آلوده به آبله میمونی به صورت مستقیم در یک آزمایش بالینی جدید در آفریقای مرکزی آزمایش می شود.



به گزارش اپتیک به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، TPOXX، داروی ضد ویروسی tecovirimat، فقط برای درمان آبله مرغان تأیید شده است، اما پزشکان از آن برای درمان عفونت ها در طول شیوع جهانی آبله میمونی استفاده می نمایند.
کارآزمایی بالینی جدید در جمهوری دموکراتیک کنگو، نخستین شواهد را عرضه خواهد نمود که آیا TPOXX واقعاً یک درمان خوب برای آبله میمونی است یا خیر.
دکتر «آنتونی فائوچی» مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی ایالات متحده، اظهار داشت: «آبله میمونی بار زیادی از بیماری و مرگ را در کودکان و بزرگسالان در جمهوری دموکراتیک کنگو بوجود آورده است و انتخابهای درمانی بهبود یافته به فوریت مورد نیاز است. این کارآزمایی بالینی اطلاعات مهمی در مورد ایمنی و اثربخشی tecovirimat برای آبله میمونی عرضه خواهد کرد.»
سازمان جهانی بهداشت از ۶۸۹۰۰ مورد تأیید شده آبله میمونی و ۲۵ مورد مرگ در ۱۰۶ کشور از ژانویه تا اوایل اکتبر، در طول شیوع کنونی گزارش می دهد.
بر اساس انتشار خبری مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده، ویروس هایی که سبب آبله میمونی و آبله مرغان می شوند مشابه هستند و TPOXX پروتئینی را هدف قرار می دهد که روی هر دوی آنها یافت می شود و با پیشگیری از خروج ذرات ویروس از سلول های انسانی مانع از انتشار آنها شود.
این کارآزمایی بالینی حداکثر ۴۵۰ بزرگسال و کودک کنگویی مبتلا به عفونت آبله میمونی تأیید شده در لابراتوار را ثبت نام می کند. شرکت کنندگان به صورت تصادفی برای دریافت کپسول TPOXX یا دارونما دو بار در روز به مدت ۱۴ روز تقسیم می شوند.
این مطالعه میانگین زمان لازم برای بهبود ضایعات پوستی افراد را مقایسه می کند. محققان همینطور بررسی خواهند کرد که ویروس آبله میمونی با چه سرعتی از خون فرد پاک می شود و همینطور شدت و مدت زمان عفونت هر بیمار را بررسی می کند.
ویروس آبله میمونی از دهه ۱۹۷۰ سبب بروز موارد پراکنده و شیوع، به طور عمده در مناطق جنگل های بارانی آفریقای مرکزی و در غرب آفریقا، شده است.

1401/07/27
08:52:25
5.0 / 5
356
تگهای خبر: آزمایش , ایمنی , بهداشت , بیمار
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک