مصرف شکر قهوه ای برای مبتلایان به دیابت محدودیت دارد
به گزارش اپتیک، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: باور ناصحیح دیگری در بین مردم درباره ی مصرف شکر قهوه ای وجود دارد که لازم است مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش اپتیک به نقل از وبدا بر مبنای توضیحات دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف شکر قهوه ای برای افراد دچار دیابت هیچ گونه استثنایی نسبت به شکر سفید ندارد و باید به اندازه محدود مصرف شود. در مجموع، هر قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا سفید حاوی حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات است. این کربوهیدرات ها از نوع ساده بوده و شاخص گلایسمی بالایی دارند، به این علت منجر به افزایش ناگهانی قند خون می شوند. از ین جهت، سفارش می شود مصرف کربوهیدرات های ساده تا حد امکان کم شود. در توضیح تفاوت این دو نوع شکر آمده است که شکر قهوه ای هم از نیشکر به دست می آید و تنها مقادیر کمی مواد معدنی همچون کروم دارد. در بعضی مطالعات دیده شده که به علت وجود کروم – که بعنوان عامل تحمل گلوکز شناخته می شود – شکر قهوه ای امکان دارد در کنترل قند خون اندکی بهتر از شکر سفید عمل کند، اما این تفاوت بسیار ناچیز است و سفارش نمی شود بیماران دیابتی در مصرف آن آزاد باشند. دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرده است که بیماران دچار دیابت باید همواره مصرف انواع قند و شکر را تحت نظر متخصص تغذیه و در قالب رژیم غذایی کنترل شده انجام دهند.
منبع: اپتیك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳