جزییات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان های دولتی
اپتیک: معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، از تسویه مطالبات دانشگاه های علوم پزشکی کشور از طرف سازمان تامین اجتماعی تا پایان شهریور ۱۴۰۴، اطلاع داد.
به گزارش اپتیک به نقل از وبدا، طاهر موهبتی، در وبینار معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور با تمرکز بر بررسی روند پرداخت مطالبات از جانب سازمان تامین اجتماعی، اظهار داشت: در مرحله نخست مبلغ ۱۴.۸ همت و طی دو هفته بعد نیز بخش دیگری از این مطالبات پرداخت خواهد شد که مجموعاً حدود ۴۳ همت است. انتظار می رود دانشگاه ها در سریعترین زمان و بعد از دریافت مبالغ، نسبت به پرداخت مطالبات پرسنلی اقدام نمایند.
وی، یکی از اشکالات جدی بیمارستان ها را تأخیر سازمان های بیمه ای در پرداخت مطالبات دانشگاه ها دانست و اضافه کرد: به صورت طبیعی این مهم نیز موجب تأخیر مطالبات پرسنلی، شرکتهای دارویی و تجهیزات مصرفی پزشکی شده است.
معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: در ماه های اخیر با پیگیری های مستمر، ۷۰ همت از بدهی های دولت به سازمان تامین اجتماعی در چارچوب اوراق پرداخت شده که از این مقدار، حدود ۴۳ همت متناسب با اسناد ارایه شده برای پرداخت بدهی های سازمان تامین اجتماعی به دانشگاه های علوم پزشکی اختصاص می یابد.
وی با تاکید بر لزوم نظارت کافی معاونین توسعه دانشگاه ها بر فرایندهای مالی، اشاره کرد: حداقل ۵۰ درصد از منابع دریافتی باید به مطالبات پرسنلی، حدود ۳۵ درصد به حوزه دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی و ۱۵ درصد مابقی به سایر بدهی ها تخصیص یابد.
موهبتی همین طور خاطرنشان کرد: از آغاز مهرماه باید کارانه مدیریتی همزمان با کارانه پرسنلی پرداخت و از شروع پروژه های جدید تا زمان ساماندهی مالی خودداری شود.
وی در انتها ضمن اشاره به ضرورت مدیریت هوشمند منابع و هزینه ها اظهار داشت: در شرایط فعلی باید از روش های نوین و علمی مدیریت بهره گرفت. کمیته های منطقی سازی هزینه ها در دانشگاه ها باید فعال شوند، بر اداره بیمارستان ها نظارت دقیق تری صورت گیرد و مدیران خلاق، دلسوز و متعهدی که در راه بهره وری و خلق منابع ارزش افزوده و مدیریت منابع گام برمی دارند، در اولویت همکاری باشند.
بطور خلاصه وی با تکیه بر لزوم نظارت کافی معاونین توسعه دانشگاه ها بر فرایندهای مالی، اشاره کرد: حداقل ۵۰ درصد از منابع دریافتی باید به مطالبات پرسنلی، حدود ۳۵ درصد به حوزه دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی و ۱۵ درصد مابقی به سایر بدهی ها اختصاص یابد. موهبتی همچنین تصریح کرد: از شروع مهرماه باید کارانه مدیریتی همزمان با کارانه پرسنلی پرداخت و از آغاز پروژه های جدید تا زمان ساماندهی مالی خودداری شود.
منبع: optlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲