رئیس زاده:
پرداخت درمان از جیب مردم باید به کمتر از ۳۰ درصد برسد
اپتیک: در دیدار رییس کل سازمان نظام پزشکی با رییس سازمان تعزیرات حکومتی، بر ضرورت تکریم جامعه پزشکی، توجه به قیمت تمام شده خدمات سلامت در رسیدگی ها و تقویت تعامل میان دو سازمان تاکید شد.
به گزارش اپتیک به نقل از سازمان نظام پزشکی، محمد رییس زاده رییس کل سازمان نظام پزشکی، با تکیه بر لزوم همکاری و تعامل بیشتر میان سازمان نظام پزشکی و سازمان تعزیرات حکومتی اظهار داشت: جامعه پزشکی حجم عظیمی از خدمات پرارزش و حیاتی را به مردم ارائه می کند و لازم است در بررسی ها و تشکیل پرونده ها، نگاهی منصفانه و مبتنی بر واقعیت های حوزه سلامت حاکم باشد*.
وی اضافه کرد: در رسیدگی به پرونده های در رابطه با جامعه پزشکی، ضروری است علاوه بر نرخ های دستوری، قیمت تمام شده واقعی خدمات پزشکی و واقعیات اقتصاد سلامت نیز مدنظر قرار گیرد تا از تشکیل پرونده هایی که هم بار مضاعفی بر سازمان تعزیرات تحمیل می کند و هم سبب ایجاد مشکلات و گرفتاری برای جامعه پزشکی می شود، جلوگیری شود.
رئیس زاده همین طور با اشاره به کیفیت بالای خدمات درمانی در کشور و بهره مندی مردم از این خدمات، بر لزوم ایفای نقش مؤثرتر سازمان های بیمه گر تاکید کرد و اظهار داشت: جامعه پزشکی به هیچ عنوان علاقه ای به برقراری رابطه مالی مستقیم با بیمار ندارد و خواستار آن است که تمام تمرکز خویش را بر ارایه خدمات درمانی با کیفیت معطوف کند. دراین میان، سازمان های بیمه گر باید نقش قانونی خویش را به درستی ایفا کنند تا سهم پرداختی مردم مطابق قانون به کمتر از ۳۰ درصد برسد؛ در صورتیکه هم اکنون، سهم پرداختی از جیب مردم بیشتر از ۵۰ درصد است.
در این دیدار که تعدادی از اعضاء هیات مدیره بیمارستان های خصوصی نیز حضور داشتند و فرهادی رییس سازمان تعزیرات حکومتی، ضمن تقدیر از خدمات پرارزش جامعه پزشکی، بر ضرورت تبیین و رسانه ای کردن این خدمات از راه ابزارهای رسانه ای تاکید کرد و اظهار داشت: نگاه ما به جامعه پزشکی، نگاهی علمی، تخصصی و پرارزش است.
وی همین طور بر ضرورت حفظ اعتبار و اعتماد جامعه پزشکی و تقویت رابطه احترام آمیز میان مردم و پزشکان تاکید کرد و اضافه کرد: برخورد با افراد متخلف، با این وجود که لازمست، نباید به شکل رسانه ای و علنی انجام شود؛ چون که این امر می تواند سبب خدشه دار شدن اعتبار کل جامعه پزشکی شود.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با تکیه بر رعایت حقوق مردم و ضرورت اجرای قانون، رابطه جامعه پزشکی و مردم را بخصوص در شرایط دشوار همچون دوران کرونا، همدلانه و احترام آمیز توصیف کرد و بر لزوم حفظ و تقویت این رابطه از جانب همه مسئولان و دستگاهها تاکید کرد.
به طور خلاصه، رییس زاده همچنین با اشاره به کیفیت بالای خدمات درمانی در کشور و بهره مندی مردم از این خدمات، بر لزوم ایفای نقش مؤثرتر سازمان های بیمه گر اصرار کرد و گفت: جامعه پزشکی به هیچ عنوان تمایلی به برقراری رابطه مالی مستقیم با بیمار ندارد و خواهان آنست که تمام تمرکز خویش را بر ارائه خدمات درمانی باکیفیت معطوف کند. دراین میان، سازمان های بیمه گر باید نقش قانونی خویش را به درستی ایفا کنند تا سهم پرداختی مردم طبق قانون به کمتر از ۳۰ درصد برسد؛ در صورتی که الان، سهم پرداختی از جیب مردم بیش از ۵۰ درصد است.
منبع: optlab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳