در برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت؛
نظارت ۱۲۴۰ تیم بهداشتی بر اماكن عمومی در تعطیلات سال نو
اپتیك: برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی، كه از ۱۵ اسفند ۹۶ در سراسر كشور شروع شده است، تا ۱۵ فروردین ۹۷ ادامه خواهد داشت.
به گزارش اپتیك به نقل از مهر، سیدرضا غلامی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت با بیان این مطلب، اظهار داشت: برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی با انجام مانور برنامه در معاونت های بهداشت دانشگاه های علوم پزشكی كشور با حضور اكیپ های بازرسی شهرستان های تابعه هر دانشگاه و مسئولین دستگاه های مرتبط برای جلب مشاركت همچون ستاد تسهیلات نوروزی، فرمانداری ها، شهرداری ها، نیروی انتظامی، مراجع قضایی، سازمان صنعت معدن و تجارت، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سازمان دامپزشكی، ادارات راه و شهرسازی، شركت آب و فاضلاب، سازمان های آموزش و پرورش و اتاق اصناف و همینطور معاونت غذا و دارو و اورژانس دانشگاه های علوم پزشكی شروع شده است.
وی اضافه كرد: این برنامه با حضور ۱۲۴۰ اكیپ نظارتی و بازرسی در ایام تعطیل و ساعات غیر اداری و با ۲۷۰۰ اكیپ در ایام غیر تعطیل در ساعات اداری تا ساعت ۸ شب روز پانزده فروردین ۹۷ در سراسر كشور ادامه دارد.
غلامی ادامه داد: اكیپ های مذكور در دو شیفت بامداد و عصر مشغول فعالیت هستند و بعضاً برنامه شیفت شب ( از ساعت ۸ تا ۱۲ شب ) در دانشگاه هایی كه در استان ها و شهرستان های زیارتی و یا استان های مسافرپذیر زیاد همچون استان های ساحلی شمالی و جنوبی و فارس و مشابه هم فعال می باشند.
وی اظهار داشت: هدف از این برنامه حفظ و ارتقای بهداشت مواد غذایی در جهت ارتقای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان است.
غلامی اضافه كرد: اولویت بازرسی های بهداشت محیط مراكز و اماكن حساس در این ایام ازجمله رستوران ها بخصوص رستوران های بین راهی و اماكن اقامتی و تفرج گاه ها و پایانه های مسافربری و سر یس های بهداشتی بخصوص سرویس های بهداشتی بین راهی است.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت، مهم ترین اهداف این برنامه را كنترل بهداشت فردی تمامی افرادی كه عرضه خدمات می دهند بخصوص افرادی كه به هر نحوی با مواد غذایی سر و كار دارند، كنترل كیفی آب مصرفی تمامی شبكه های شهری و روستایی و بین راهی و آب مصرفی تمامی مراكز و اماكن و محل های مورد بازرسی با كلر سنجی روزانه و نمونه برداری میكروبی آب، كنترل مواد غذایی با تجهیزات پرتابل بازرسی در محل و انجام مداخلات در محل و بعضاً نمونه برداری و كنترل و بازرسی بهداشت محیطی محل ها و مراكز و اماكن مورد بازرسی را عنوان نمود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب