دیابتی ها بامداد زود صبحانه بخورند
اپتیك: تهران – مطالعات جدید نشان داده است دیرخوابیدن، دیر برخاستن و دیر صبحانه خوردن منجر به افزایش شاخص توده بدنی در افراد مبتلا به دیابت می گردد.
به گزارش روز سه شنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری مدیكال ساینس آمریكا، چاقی و اضافه وزن یكی از مهمترین عوامل خطر دیابت است. یافته های جدید محققان دانشگاه ایلینویز در شیكاگو نشان داده است ساعت خوابیدن و زمان بلند شدن و صبحانه خوردن نقش مهمی در چاقی و توده بدنی دارد.
این تحقیقات نشان داده است بیمارانی كه شب دیر به رختخواب می روند، بامداد دیر بلند می شوند و دیر صبحانه می خورند، شاخص توده بدنی بالاتری دارند.
این مطالعه نشان داده است دیر شدن زمان صرف وعده های غذایی با ساعت بیولوژیكی بدن ناسازگار است و منجر به اختلال در سوخت و ساز می گردد. مطالعات قبلی نشان داد زمان وعده های غذایی و پایبندی به آن در بیماران دیابتی نقش مهمی در كنترل قند خون دارد.محققان به بیماران مبتلا به دیابت سفارش می كنند برای كاهش شاخص توده بدنی شب ها زود بخوابند و بامداد زود صبحانه بخورند.
شاخص توده بدنی (BMI) مهمترین فاكتور در تعیین وزن نرمال، اضافه وزن و چاقی است. شاخص توده بدنی با تقسیم وزن (به كیلوگرم) بر توان دوم قد (به متر) به دست می آید. شاخص توده بدنی كمتر از 18.5، نشان دهنده كم وزنی غیر طبیعی است. اگر عدد بدست آمده بین 18.5 تا 24.9 باشد، یعنی وزن فرد طبیعی است. عدد بزرگتر و مساوی 25، نشان دهنده اضافه وزن است. عدد 30 به بالا نشان دهنده چاقی است، كه به ترتیب به چاقی درجه یك (بین 30 تا 34.9)، چاقی درجه دو (بین 35 تا 39.9) و چاقی درجه سه (40 به بالا) تقسیم بندی می گردد. آگاهی از شاخص توده بدنی برای هر فرد ضروری می باشد.نتایج این مطالعه در نشریه Diabetic Medicine انتشار یافته است.
علمی (6) ** 9259**1440
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب