راهنمای بالینی درمان زخم پای دیابتی تدوین شد
اپتیك: تهران - دبیر علمی بخش بالینی پنجمین كنگره ملی زخم و ترمیم بافت تصریح كرد: پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشكی تهران راهنمای بالینی ( گایدلاین) زخم پای دیابتك در ایران را تدوین كرده است.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دكتر پروین منصوری روز یكشنبه در نشست خبری پنجمین كنگره ملی زخم و ترمیم بافت اضافه كرد: راهكار درمان بین المللی در این زمینه وجود دارد اما هر كشوری باید برپایه امكانات موجود، شیوع زخم، وضعیت مالی و داروهای موجود، دارای راهنمای بالینی بومی سازی شده، باشد.
وی، یكی از كارهای خوب پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشكی تهران كه در بیمارستان شریعتی انجام شده را بومی سازی این كار اعلام نمود و اظهار داشت: این كار از 2 سال قبل شروع شده و امسال در این كنگره رونمایی می گردد.
دبیر علمی بخش بالینی پنجمین كنگره ملی زخم و ترمیم بافت تصریح كرد: رونمایی نرم افزار شناسایی بهبود زخم و مدیریت هم در این كنگره در روز چهارشنبه ( 4 مهر ماه) صورت خواهد گرفت.
وی تصریح كرد كه متخصص پا در كشورهای اروپایی و آمریكا وجود دارد اما در كشور ما متخصصی كه بیماری های پا را شناسایی می كند، وجود ندارد. افرادی كه دچار مشكلات پا همچون زخم پا شدند نیاز به مراقبت های خاصی دارند.
منصوری افزود: آمارهای جدید نشان داده است كه در هر یك دقیقه در دنیا یك بیمار دیابتی به علت زخم پای دیابت، پای خویش را از دست می دهد و این آمار تاسف باری است و می گردد خیلی از آنها پیشگیری كرد.
وی به افزایش تعداد مقالات علمی نسبت به سال قبل اشاره نمود و اظهار داشت: نسبت به سال قبل مقالات ارسالی به دبیرخانه این كنگره 40 درصد رشد داشته است.
منصوری افزود: 220 مقاله به دبیرخانه این كنگره ارسال شدهد كه 110 مقاله آن پذیرفته شده و از این تعداد، 53 مقاله به صورت سخنرانی و بقیعه به صورت پوستر عرضه خواهد شد.
دبیر علمی بخش بالینی پنجمین كنگره ملی زخم و ترمیم بافت اظهار داشت: از مجموعه مقالات پذیرفته شده 65 درصد مربوط به علوم پایه بودند و بقیه هم در قسمت علوم بالینی بودند.
پنجمین كنگره ملی زخم و ترمیم بافت از 4 تا 6 مهرماه با حضور محققان ایرانی و خارجی در سالن همایش های رازی برگزار می شود.
علمی ** 1201 **1440
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب