حذف چربی مضر فرآورده های لبنی ممكن می گردد
اپتیك: تهران- نتایج پژوهش یك دانشجوی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی نشان داده است كه ارده كنجد بعنوان منبع چربی گیاهی و غنی از ریزمغذی های فراوان، امكان جایگزینی را با چربی های جانوری مضر در لبنیات دارد.
به گزارش اپتیك به نقل از ایرنا، هدی چایچی، پژوهشگر دانشگاه علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد درباره اهداف و لزوم های این پژوهش می گوید: با عنایت به تأثیرات مثبت مصرف ماست بر سلامت و همینطور خواص بی شماری كه كنجد و به تبع آن ارده حاصل از آن بر سلامت انسان ایفا می كند درصدد فرموله كردن ماست طعم دار بر پایه ارده برآمدیم.
وی تصریح كرد: در این تحقیق به دنبال جایگزینی چربی جانوری ماست توسط یك منبع با چربی گیاهی بودیم تا هم از لحاظ طعم، خوشایند باشد و هم عوارض چربی های جانوری را كه برای سلامت انسان مضر است، نداشته باشد. برای حصول این امر دانه كنجد انتخاب گردید كه سرشار از تركیبات با خواص تغذیه ای بالا است.
بر اساس گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، این محقق اضافه كرد: به علت خاصیت آنتی اكسیدانی بالا و تأثیرهای مثبت مصرف كنجد در سلامت انسان نظیر كاهش بروز مرگ و میر ناشی از سرطان و بیماری های قلبی و عروقی و مغزی، درمان بیماری های پوستی، بهبود عملكرد كبد و...، استفاده از این ماست به مصرف كنندگان سفارش می گردد.
*9283* 3063
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب