اپتیک optlab

آگهی و سفارش های حریرچی پس از اختتام دوران قرنطینه كرونا

آگهی و سفارش های حریرچی پس از اختتام دوران قرنطینه كرونا اپتیك: نماینده ویژه وزیر بهداشت و ناظر بر اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با بیماری كرونا اعلام نمود كه اگر مردم همكاری كنند، می توانیم تا اوایل هفته اول فروردین سیر  مبتلاشدن به كرونا را نزولی نماییم، اما اگر مردم رعایت نكنند و مشكل را شوخی بگیرند، این بیماری ممكنست حتی تا آخر اردیبهشت و حتی تا خرداد هم مزاحم  ما باشد.



دكتر ایرج حریرچی كه پس از گذراندن دوران نقاهت و قرنطینه كرونا، امروز به استان گیلان سفر كرده بود، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وضعیت بیماری كووید-۱۹ در گیلان، اظهار داشت: در این شرایط باید اصول علمی و بهداشتی را رعایت نماییم. خوشبختانه بیمارستان رازی رشت كه خط اول درمان بیماران كرونایی در استان گیلان است، با تمام امكانات و بسیج نیروها از خود بیمارستان و سایر بیمارستان ها اقدام می كند.

وی اضافه كرد: خوشبختانه ورودی بیمارستان هایمان در استان گیلان كاهش یافته است، اما این مساله هنوز به معنای رفع نگرانی نیست. مردم باید دو نكته را رعایت كنند؛ مهم ترین نكته، جداسازی بیماران از سایر فراد است. چه بیمارانی كه علایم شدید دارند، چه بیمارانی كه علایم متوسط داشته و چه بیماران دارای علایم خفیف، باید از سایر اعضای خانواده جدا شوند. باید توجه كرد كه عموما ۸۰ درصد مردم می توانند این اقدام را در منازل انجام داده و خودرا از سایر افراد و خانواده شان جدا كنند. نكته و قدم دوم هم به حداقل رساندن تماس با دیگران است. بر این اساس مردم عادی كه هیچ علامتی هم ندارند، باید حداقل ارتباط را با یكدیگر داشته باشند.
مردم رعایت نمایند، سیر كرونا تا هفته اول فروردین نزولی می شود
حریرچی با تاكید بر اینكه امن ترین مكان برای پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا، خانه است، اظهار داشت: همین طور بهترین روش پیشگیری شست وشوی دست ها است. باید توجه كرد كه اگر مردم همكاری كنند، می توانیم تا اوایل هفته اول فروردین سیر مبتلاشدن را نزولی نماییم تا موارد بیماری و مرگ ومیر كم شود. اما اگر مردم رعایت نكنند و مشكل را شوخی بگیرند، این بیماری ممكنست حتی تا آخر اردیبهشت و حتی تا خرداد مزاحم ما باشد و تعداد زیادی را مبتلا كند.

وی همین طور اظهار داشت: ما دست بوس و خاك پای مردم هستیم، تنها راه مقابله با این بیماری پیشگیری و اقدامات مردم است. بیمارستان انتهای رودخانه است. در بیمارستان ها پزشكان، پرستاران، پرسنل و... همه به دل آتش زده و از مردم مراقبت می كنند، اما راه كنترل این بیماری رفتار مردم است.
كمبود تخت جدی برای كرونایی ها نداریم وضعیت تجهیزاتی بیمارستان ها
حریرچی درباره وضعیت تجهیزاتی برای كادر درمانی و بیماران، اظهار داشت: در تمام دنیا حتی در كشورهای اروپایی غربی، آمریكا، كره جنوبی، چین و... در مقابله با این بیماری گرفتار مشكل شده اند. ما قبلا در بیمارستان رازی رشت، ۸۵ درصد اشغال تخت داشته ایم، اما هم اكنون تمام ظرفیت بیمارستان را برای بیماران كرونایی خالی كرده ایم. حال بیماری های معمولی كه از بین نرفته است. بدین سبب ما این مشكلات را داریم. در عین حال با تجهیز امكاناتی كه انجام شده، هنوز به كمبود جدی تخت برنخوردیم. همین طور با كمك سپاه، بسیج، هلال احمر و... نقاهتگاه هایی برای بیماران ایجاد كردیم كه بعنوان طرحی بسیار مهم و مورد توجه سازمان جهانی بهداشت است. همین طور تجهیزات مان در حد ایده آل نیست، اما مشكل شدیدی نداریم.





منبع:

1398/12/23
15:05:05
5.0 / 5
3429
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک