فناوری نانو در خدمت سلامت زائرین اربعین
به گزارش اپتیک، معاون اداره کل لابراتوار مرجع سازمان غذا و دارو اظهار داشت: فناوری نانو می تواند نقش مؤثری در حفظ سلامت زائرین داشته باشد.
به گزارش اپتیک به نقل از ایفدانا، کلثوم خیرالله ی با تاکید بر اهمیت ایمنی زنجیره تامین غذا در مراسم های پرجمعیت مانند پیاده روی اربعین، اضافه کرد: بسته بندی های فعال برپایه فناوری نانو می توانند نقش مؤثری در حفظ سلامت زوار داشته باشند؛ چونکه این نوع بسته بندی ها موجب افزایش ماندگاری مواد غذایی و کاهش احتمال فساد می شوند. وی توضیح داد: در حالی که مواد غذایی در مسیرهای طولانی و در معرض گرما و رطوبت قرار دارند، استفاده از بسته بندی های نانویی با خاصیت هایی مانند خاصیت آنتی باکتریال، جذب رطوبت و پیشگیری از اکسیداسیون، می تواند مانع از فاسد شدن سریع محصولات شده و ایمنی تغذیه زوار را تامین کند. خیرالله ی افزود: استفاده از تکنولوژی های جدید در عرصه بسته بندی نه فقط کیفیت مواد غذایی را حفظ می نماید، بلکه سبب کاهش ضایعات و مدیریت بهتر منابع نیز می شود. مراسم اربعین می تواند بستری مناسب برای آزمون و گسترش این فناوری ها در مقیاس گسترده تر در کشور باشد. وی تصریح کرد: رویکرد علمی و نوآورانه در بسته بندی مواد غذایی خصوصاً در مواقع اوج مصرف مانند مراسم اربعین، نشان دهنده لزوم تلفیق علم و مدیریت در خدمت سلامت عمومی است. معاون اداره کل لابراتوار مرجع تاکید کرد: سازمان غذا و دارو از طرح ها و نوآوری هایی که به ارتقا ایمنی و کیفیت فرآورده های غذایی کمک کنند، حمایت می کند و آماده همکاری با شرکت های دانش بنیان در این حوزه است.
منبع: اپتیك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱