اپتیک optlab

كفش نامناسب استخوان های پا را بد شكل می كند

كفش نامناسب استخوان های پا را بد شكل می كند اپتیك: تهران- استاد دانشگاه علوم پزشكی ایران اظهار داشت: پوشیدن كفش های نامناسب و تنگ سبب ناهنجاری هایی در انگشت ها شده و استخوان های پا را بد شكل می كند.


سید رضا ضراب پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا اضافه كرد: پوشیدن كفش مناسب به مثابه واكسینه شدن در برابر بیماری ها است؛ خیلی از حركت های بدن مانند نشستن، راه رفتن و خم شدن تحت تاثیر كفشی است كه افراد استفاده می نمایند.
وی تصریح كرد: كفش مناسب دارای خصوصیت هایی است مانند اینكه قالبی مناسب برای پا داشته باشد نه اینكه پای فرد را تغییر شكل دهد.
این متخصص ارتوپد با ابراز تاسف از انبوه كفش های چینی و نامناسب در بازار، افزود: خیلی از این كفش با نام برندهای مختلف یا بدون مارك خاصی، در بازار عرضه می شوند در حالیكه كفش باید راحت باشد و پاشنه آن حداكثر دو تا سه سانتی متر ارتفاع داشته باشد؛ چونكه تخت بودن كف كفش، احتمال مبتلا شدن به بیماری خارپاشنه را بالا می برد و باعث می گردد وزن بدن به جای پاشنه به كف پا، زانو و كمر فشار وارد كند.
ضراب پور خاطرنشان كرد: استفاده از كفی های مناسب در كفش هم از بروز صدمه به پاها پیشگیری می كند. همینطور یك كفش استاندارد باید در قسمت پنجه پا نیم سانتی متر از خود پا بزرگتر باشد، چونكه باریك بودن كفش در قسمت پنجه پا باعث تولید انگشت چكشی و از سوی دیگر انحراف انگشت اول به سمت بقیه انگشت ها و حتی بروز پینه پا می گردد.
به گفته وی، پوشیدن كفش هایی كه بیش از سه سانتی متر پاشنه دارند، سبب صدمه به قسمت های جلو و پنجه پا می گردد و این فشار در طولانی مدت سبب ناراحتی، درد مزمن و حتی شكستگی خواهد شد.
ضراب پور اضافه كرد: پوشیدن كفش های تنگ باعث به وجود آمدن بیماری های مختلفی مانند فرو رفتن ناخن به داخل گوشت شست پا شده و امكان دارد تولید عفونت كند و یكی از عوارض كفش تنگ، به وجود آمدن ناهنجاری های انگشتان و بد شكل شدن استخوان های پا است.
وی تصریح كرد: عفونت های قارچی همچون رماتوفیت ها بیشتر لای انگشتان و كف پا را به علت استفاده از كفش نامناسب درگیر می كند و كاندیدا عامل قارچی دیگری است كه بیشتر در لای انگشتان تولید ضایعات قارچی می كند و عامل نوع سوم این عفونت ها، باكتری شبه قارچ یا كورینه باكتریوم است.
این ارتوپد سفارش كرد: كفش مناسب تعادل بدن هنگام حركت و دویدن است؛ ازاین رو باید هنگام خرید كفش بسیار دقت شود كه جلوی كفش ها به اندازه كافی جا داشته و انگشتان به جلوی كفش نچسبند. همینطور از ناحیه پشت پا به اندازه یك انگشت باید جا داشته باشد.
وی یادآورشد: افرادی كه از دردهای عصبی ناشی از بیماری دیابت رنج می برند، پوشیدن كفش طبی برای آنها مناسب تر است. از آن جایی كه هنگام پیاده روی و دویدن، قوس پا در كفش طبی محافظت شده و پا كاملا راحت است، ازاین رو با كمك كفش طبی، بیماری نوروپاتی دیابتی (آسیب دیدن اعصاب در نتیجه بالا بودن قند خون) هم درمان خواهد شد.
اجتمام **9022*1834


1397/06/17
15:25:14
5.0 / 5
4647
تگهای خبر: استاندارد , باكتری , بیمار , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت اپتیک - عینك طبی و عینك با كیفیت
optlab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت اپتیك محفوظ است

اپتیك

ساخت عینک