یافته های جدید پژوهشی نشان می دهد؛
حذف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفیدست
اپتیك: پژوهشگران عنوان می كنند برای داشتن عمر طولانی تر و زندگی سالم تر، اهتمام كنید لوبیا، سبزیجات و غلات كامل را جایگزین گوشت نمایید.
به گزارش اپتیك به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه هاروارد در دو مطالعه مقدماتی خود پی بردند افرادی كه بجای گوشت قرمز و فراوری شده، مقادیر زیادی غذاهای باكیفیت گیاهی مصرف می كنند با ریسك كمتر حمله قلبی مواجهند و عمر طولانی تری دارند. بگفته پژوهشگران، حذف گوشت قرمز و جایگزین شدن غذاهای فراوری شده و كربوهیدرات های شیرین، رویه سالمی نیست، بلكه باید بجای گوشت، گزینه های سالمی نظیر مغزیجات آجیلی، حبوبات، سبزیجات و غلات كامل پرفیبر جایگزین شود. در مطالعات جدید، عادات تغذیه ای افراد میانسال در آمریكا و خطر ابتلاء یا مرگ آنها از بیماری قلبی بررسی شده بود. در یكی از مطالعات، بیش از ۳۷ هزار نفر با میانگین سنی ۵۰ سال شركت داشتند. در طول مدت بالغ بر ۱۵ سال، بیش از ۴۸۰۰ نفر فوت كردند. این خطر در مورد افرادی كه بیشترین مصرف پروتئین گیاهی را داشتند ۲۷ درصد كمتر بود. همین طور احتمال مرگ آنها به سبب بیماری قلبی، ۲۹ درصد كمتر بود. طبق برآورد پژوهشگران، اگر شركت كنندگان ۵ درصد كالری مصرفی روزانه شأن را بجای پروتئین حیوانی از پروتئین گیاهی تامین نمایند، احتمال مرگ شأن در طول این دوره به نصف كاهش پیدا می كند. مطالعه دوم شامل بیش از ۴۳ هزار كارشناس سلامت بود كه حدود ۲۵ سال تحت نظر بودند. همه شركت كنندگان مرد بودند. پژوهشگران مشاهده نمودند با افزایش مصرف گوشت قرمز در شركت كنندگان، ریسك سكته هم افزایش می یافت. پژوهشگران به این نتیجه رسیدند اگر مردان یك وعده مصرف گوشت شأن را حذف كرده و كالری مشابه آنرا از مغزیجات آجیلی تامین نمایند، ریسك حمله قلبی در آنها تا ۱۷ درصد كاهش پیدا می كند. همین طور جایگزینی غلات كامل بجای گوشت قرمز، ریسك مرگ ناشی از حمله قلبی را تا ۴۸ درصد می كاهد.
منبع: اپتیك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب